Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show

Melanie Martinez a lansat primul său videoclip, "Dollhouse"

Melanie Martinez, singura "păpușă în mărime naturală" despre care vă povesteam la JOInewArtist, a lansat primul său videoclip. Piesa promovată se numește "Dollhouse" și va fi inclusă pe albumul său de debut.

Melanie Martinez - "Dollhouse" (videoclip)

Melanie Martinez este cel mai proaspăt nume din peisajul muzicii alternative. La doar 18 ani, micuța Cruella De Vil cu ochi mari și rochițe de păpușă are deja o viziune creativă destul de bine conturată și un stil vestimentar inconfundabil. Tânăra artistă s-a făcut remarcată în sezonul 3 al emisiunii-concurs The Voice USA, în cadrul căreia s-a clasat pe poziția a 6-a. Participarea la acest concurs i-a adus peste 100.000 de fani pe Facebook, două dintre piesele interpretate în cadrul emisiunii urcând în Top 5 pe iTunes ( "Seven Nation Army" și "Too Close").

Ce trebuie să știm de la bun început despre Melanie Martinez este că tot ceea ce are legătură cu ea este personalizat până la cele mai mici detalii. De la oja folosită, părul vopsit în două culori și fundița roșie, la stilul de a interpreta, vocea răgușită și alegerea pieselor pe care le transformă radical, totul poartă amprenta Melanie Martinez.

De mai bine de un an, Melanie lucrează la primul său album, pe care îl va lansa anul acesta. Single-ul de debut se numește "Dollhouse" și a fost lansat chiar astăzi, urcând până pe poziția 28 în topul pieselor alternative de pe iTunes. Atât versurile, cât și muzica sunt semnate de Melanie Martinez,  pentru videoclip, pe partea de regizare și producție, colaborând cu Nathan Scialom și Tom McNamara. Pentru mai multe detalii despre Melanie Martinez puteți citi articolul de la JOINewArtist.

VIDEOCLIP: Melanie Martinez - "Dollhouse"

Citește mai multe despre Melanie Martinez
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Stella Anița și Andrei Chermeleu (Vocea României), din nou pe scenă

Stella Anița și Andrei Chermeleu își fac prima apariție în public împreună după participarea la Vocea României, alături de colegii...

Închide