Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show
INFO CONCERT:
Neversea 2019

Melanie Martinez, dulce-amărui într-un mix indie personalizat - VIDEO

Melanie Martinez este singura "păpușă în mărime naturală" capabilă să transforme complet un hit de-al lui Britney. Și tot ea este singura artistă care te poate face să crezi că totuși Cruella De Vil nu a fost un personaj negativ, ci poate doar neînțeleasă. Aflată la limita dintre inocență și senzualitate, Melanie Martinez oferă publicului indie, folk, rock și alternativ cum nu s-a mai auzit, credem noi, până acum.
Melanie Martinez

Melanie Martinez

Are 18 ani, este din New York și are deja un stil inconfundabil. Micuța Cruella De Vil cu ochi mari și rochițe de păpușă s-a făcut remarcată în sezonul 3 al emisiunii-concurs The Voice USA, chiar dacă nu a câștigat. Adam Levine, fostul său antrenor, a susținut-o încă de la început, fiind conform spuselor sale printre concurenții lui favoriți.

Ce trebuie să știm de la bun început despre Melanie Martinez este că tot ceea ce are legătură cu ea este personalizat până la cele mai mici detalii. De la oja folosită, părul vopsit în două culori și fundița roșie, la stilul de a interpreta, vocea răgușită și alegerea pieselor pe care le transformă radical, totul poartă amprenta Melanie Martinez din cap până în picioare.

Influențele muzicale vin de la artiști precum Lana Del Rey, Regina Spektor, Feist, Kimbra, Fiona Apple și Marina and The Diamond, așa cum veți sesiza imediat ce veți asculta coverul piesei "Toxic", interpretat în cadrul audițiilor pe nevăzute la The Voice. Cine ar fi putut ghici că este o piesă Britney Spears înainte de a începe refrenul?

Melanie Martinez - "Toxic" (cover Britney Spears)

Melanie Martinez a fost, pentru mulți, artistul preferat din cadrul show-ului The Voice. Participarea la acest concurs i-a adus peste 100.000 de fani pe Facebook, două dintre piesele interpretate în cadrul emisiunii urcând în Top 5 pe iTunes ( "Seven Nation Army" și "Too Close").

Deși nu a lansat încă un EP, într-un interviu acordat GraffitiBeach, tânăra artistă a fost întrebată ce sfaturi ar oferi tinerilor artiști care doresc să se afirme. Ca și LordeMelanie Martinez crede că este important să te dedici muzicii și să te asiguri că asta îți dorești cu adevărat.

"Asigurați-vă că asta iubiți să faceți și că nu vă puteți imagina făcând altceva. Vă va consuma timpul și va produce stres uneori. Dar în final, dacă asta vreți să faceți și reușiți să lansați muzică de care să fiți mândri, nu veți simți niciodată că munciți. Veți simți plăcearea de a face ceea ce iubiți."

De mai bine de un an, Melanie lucrează la primul său album, pe care îl va lansa cel mai probabil anul acesta. Single-ul de debut se numește "Dollhouse" și poate fi deja precomandat de pe iTunes. Videoclipul piesei va fi dezvăluit în curând, pe 10 februarie. Până atunci, puteți urmări un teaser.

TEASER: Melanie Martinez - "Dollhouse"

Citește mai multe despre Melanie Martinez
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Stres a lansat "Blană" - VIDEOCLIP

"Fac muzică de pus în ramă / E bla bla blană / O dau bla bla blană" cântă Stres pe...

Închide