Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016Lara Fabian își amână concertele din România în ultimul moment din cauza unei boli INFO CONCERT:
Ana Moura
Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Matteo a lansat noua piesă, "Andale" - AUDIO

Ascultă pe InfoMusic noua melodie lansată de Matteo, "Andale", cântată în colaborare cu Laura Roșca. Muzica și versurile sunt semnate de Lanoy Production
Matteo -

Matteo - "Andale"

Matteo începe 2014 cu o melodie plină de optimism, energie și pasiune. Pentru versuri, artistul a colaborat cu F. Charm, în timp ce instrumentalul este semnat de Caro și Ligia. Partea feminină de pe "Andale" este interpretată de Laura Roșca.

Prin intermediul noii mele piese, vreau să mă apropii si mai mult de fanii mei, mi-am dorit ca ei să aibă ocazia să mă cunoasca mai bine. "Andale" este o melodie veselă, pozitivă, exact așa cum sunt și eu zi de zi. 

Cu F. Charm am scris versurile, Radu și Mr. Alama au făcut beat-ul, Caro și Ligia s-au jucat cu instrumentalul. Dacă vă întrebați cine este vocea feminina de pe piesă, vă zic eu, este Laura Roșca. De asemenea, îi mulțumesc lui Florin Nedelcu, impresarul meu, care a lucrat cot la cot cu noi și m-a încurajat să lansez această piesă, a declarat Matteo.

AUDIO: Matteo - "Andale"

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Melanie Martinez, dulce-amărui într-un mix indie personalizat - VIDEO

Melanie Martinez este singura "păpușă în mărime naturală" capabilă să transforme complet un hit de-al lui Britney. Și tot ea...

Închide