Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Marius Florea Vizante este invitat special la concertul "Taxi: 15 ani"

La concertul aniversar, trupa Taxi va avea o serie de invitați speciali. După ce a fost dezvăluită prezența actriței Maia Morgenstern, formația anunță participarea actorului Marius Florea Vizante.

Publicat

pe

Marius Florea Vizante a filmat în videoclipul TAXI - "Două cuvinte"
Marius Florea Vizante a filmat în videoclipul TAXI - "Două cuvinte"

În luna martie, trupa Taxi împlinește 15 ani de activitate. Pentru a sărbători așa cum se cuvine, grupul și-a invitat câțiva prieteni pe scena de la Sala Palatului, în data de 17 martie. Unul dintre aceștia este Marius Florea Vizante, prieten vechi al trupei.

Le sunt recunoscător celor de la Taxi pentru că m-au ajutat să rostesc, în cele din urmă, cele două cuvinte...

Abia aștept să vin la spectacolul Taxi - 15 ani și cred că toată lumea ar trebui să vină la acest show: cui nu-i place muzica, cu siguranță îi va placea umorul și inteligența lui Dan Teodorescu.

Restul... e tăcere, a declarat actorul.

În cadrul spectacolului, formația va interpreta hiturile binecunoscute, dar și piese de pe noul disc. Trupa fi însoțită pe scena de invitați surpriză. Deocamdată a mai fost dezvăluită prezența actriței Maia MorgensternTaxi este una dintre cele mai iubite trupe din România și este apreciată pentru mesaj, versurile inteligente, umor și melodie. Fondator, compozitor și textier al trupei Taxi, Dan Teodorescu și-a pus întreg sufletul în acest proiect. Având la activ peste o mie de concerte, o participare la Eurovision, șapte albume, numeroase videoclipuri, zeci de premii, Taxi revine la Sala Palatului pentru a-și spune povestea. O va face în stilul caracteristic, adică cu autoironie și umor.

VIDEOCLIP: Taxi - "Două cuvinte"

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte luni, 17 martie 2014

Taxi

Loc
Sala Palatului

Trending