Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Marius Florea Vizante este invitat special la concertul "Taxi: 15 ani"

La concertul aniversar, trupa Taxi va avea o serie de invitați speciali. După ce a fost dezvăluită prezența actriței Maia Morgenstern, formația anunță participarea actorului Marius Florea Vizante.
Marius Florea Vizante a filmat în videoclipul TAXI -

Marius Florea Vizante a filmat în videoclipul TAXI - "Două cuvinte"

În luna martie, trupa Taxi împlinește 15 ani de activitate. Pentru a sărbători așa cum se cuvine, grupul și-a invitat câțiva prieteni pe scena de la Sala Palatului, în data de 17 martie. Unul dintre aceștia este Marius Florea Vizante, prieten vechi al trupei.

Le sunt recunoscător celor de la Taxi pentru că m-au ajutat să rostesc, în cele din urmă, cele două cuvinte...

Abia aștept să vin la spectacolul Taxi - 15 ani și cred că toată lumea ar trebui să vină la acest show: cui nu-i place muzica, cu siguranță îi va placea umorul și inteligența lui Dan Teodorescu.

Restul... e tăcere, a declarat actorul.

În cadrul spectacolului, formația va interpreta hiturile binecunoscute, dar și piese de pe noul disc. Trupa fi însoțită pe scena de invitați surpriză. Deocamdată a mai fost dezvăluită prezența actriței Maia MorgensternTaxi este una dintre cele mai iubite trupe din România și este apreciată pentru mesaj, versurile inteligente, umor și melodie. Fondator, compozitor și textier al trupei Taxi, Dan Teodorescu și-a pus întreg sufletul în acest proiect. Având la activ peste o mie de concerte, o participare la Eurovision, șapte albume, numeroase videoclipuri, zeci de premii, Taxi revine la Sala Palatului pentru a-și spune povestea. O va face în stilul caracteristic, adică cu autoironie și umor.

VIDEOCLIP: Taxi - "Două cuvinte"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre TAXI
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
TEASER: Vunk feat Andra - "Numai la doi"

Colaborare dintre Andra și Vunk se va bucura de un videoclip a cărui lansare va avea loc mâine, 13 februarie....

Închide