Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Mara a lansat noul clip "Summer Delight" - VIDEO

Solista Mara a făcut public un nou videoclip la melodia "Summer Delight", extrasă de pe albumul "In Love with Love". Clipul conţine fragmente din filmul "Planşa" regizat de către Gheorghe Andrei.

Publicat

pe

Mara
Mara

Astfel, după single-urile "In Love", "Only You" ,"Rain", "Inside" şi celebrul hit "Toma" a sosit rândul unei noi creaţii marca Kult Studio care să beneficieze de un videoclip. De data aceasta, melodia “Summer Delight” conţine fragmente din filmul produs de către Dan Chişu şi selecţionat deja în competiţia europeană la Festivalul de Film de Dragoste desfăşurat în oraşul Mons, Belgia.

"Planşa" este o peliculă în care rolurile principale sunt deţinute de Olimpia Melinte şi Silvian Vâlcu, fiind o poveste de dragoste înfiripată în timpul unor ore de scrimă după un scenariu semnat Bogdan Ivaşcu.

Piesa Marei este inclusă pe coloana sonoră a producţiei DaKINO, aceasta urmând să fie proiectată pe 20 şi 21 februarie. Scenele surprinse pe parcursul melodiei îi înfăţisează pe cei doi protagonişti pe malul mării îngheţate, cadrele surprinzând fascinaţia pe care chiar şi pe timpul iernii marea o exercită.

Talentata solistă de nu-jazz a colaborat de-a lungul anilor cu nume precum Nemos, NSK, Electric Brother, Subcarpaţi, ZOB, Vama Veche, Blazzaj, Baba Novac, iar identitatea sa a devenit mai pregnantă din momentul afilierii cu cei de la Kult Studio Records şi implicit cu trupa Sensor. Vezi mai jos noul videoclip şi ascultă piesa proaspăt intrată în playlist-ul Radio Guerrilla.

MARA - Summer Delight VIDEOCLIP OFICIAL

Trending