Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Madonna lucrează la un nou album - VIDEO

Madonna a confirmat pentru presa din Canada că lucrează la un nou album. Ultimul material al reginei pop s-a intitulat "MDNA", iar turneul mondial de promovare i-a adus artistei 125 de milioane de dolari.

Publicat

pe

Madonna
Madonna

Madonna a fost prezenta la deschiderea sălii sale de sport din Toronto, Hard Candy. Aceasta a fost prima vizită a artistei de când i-a fost interzis accesul în oraș în 1990 întrucât a sfidat ordinele poliției și a simulat sex în turneului său de atunci, "Blonde Ambition". În cadrul unui scurt interviu cu presa locală, Madonna a confirmat că lucrează la un nou album, însă a refuzat să spună cu cine colaborează. Întrebată dacă ar înregistra cu rapper-ul Drake, aceasta a răspuns "Dacă ma primește".

Da, am început deja să lucrez. Nu mă întreba cu cine, este secret - top secret, a precizat Madonna.

În 2012, Madonna a fost declarată cea mai bine vândută artistă din toate timpurile, în Marea Britanie, iar anul trecut, s-a aflat pe prima poziție în topul celor mai bine plătiți artiști în perioada iunie 2012-iunie 2013. Regina pop a făcut 125 de milioane de dolari, în principal, datorită turneului MDNA Tour. Recent, Madonna a cântat cu Miley Cyrus la MTV Unplugged un medley pe două dintre hiturile lor: "Don't Tell Me" și "We Can't Stop". Îmbrăcate în stil country, cele două nu au ezitat să scoată limba la cameră, spre deliciul presei de cancan. De asemenea, de curând un video cu Madonna a devenit viral. Realizat de un fan, acesta prezintă transformările prin care a trecut artista de când s-a lansat în 1983 și până în prezent, în doar 64 de secunde.

VIDEO: Madonna despre noul album

Comentează

Trending