Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Madonna lucrează la un nou album - VIDEO

Madonna a confirmat pentru presa din Canada că lucrează la un nou album. Ultimul material al reginei pop s-a intitulat "MDNA", iar turneul mondial de promovare i-a adus artistei 125 de milioane de dolari.

Publicat

pe

Madonna
Madonna

Madonna a fost prezenta la deschiderea sălii sale de sport din Toronto, Hard Candy. Aceasta a fost prima vizită a artistei de când i-a fost interzis accesul în oraș în 1990 întrucât a sfidat ordinele poliției și a simulat sex în turneului său de atunci, "Blonde Ambition". În cadrul unui scurt interviu cu presa locală, Madonna a confirmat că lucrează la un nou album, însă a refuzat să spună cu cine colaborează. Întrebată dacă ar înregistra cu rapper-ul Drake, aceasta a răspuns "Dacă ma primește".

Da, am început deja să lucrez. Nu mă întreba cu cine, este secret - top secret, a precizat Madonna.

În 2012, Madonna a fost declarată cea mai bine vândută artistă din toate timpurile, în Marea Britanie, iar anul trecut, s-a aflat pe prima poziție în topul celor mai bine plătiți artiști în perioada iunie 2012-iunie 2013. Regina pop a făcut 125 de milioane de dolari, în principal, datorită turneului MDNA Tour. Recent, Madonna a cântat cu Miley Cyrus la MTV Unplugged un medley pe două dintre hiturile lor: "Don't Tell Me" și "We Can't Stop". Îmbrăcate în stil country, cele două nu au ezitat să scoată limba la cameră, spre deliciul presei de cancan. De asemenea, de curând un video cu Madonna a devenit viral. Realizat de un fan, acesta prezintă transformările prin care a trecut artista de când s-a lansat în 1983 și până în prezent, în doar 64 de secunde.

VIDEO: Madonna despre noul album

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Julia Garner devine Madonna într-un viitor film biografic

Julia Garner a obținut un rol semnificativ pentru cariera sa actoricească. Tânăra de 28 de ani o va interpreta pe Madonna, într-un film biografic ce ar fi regizat chiar de legenda muzicii pop. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Julia Garner / Madonna
Julia Garner / Madonna │ FOTO: The Tonight Show Starring Jimmy Fallon / Videoclip Swae Lee Crave

Actriţei Julia Garner, cunoscută pentru producțiile "Inventing Anna" și "Ozark", i s-a oferit rolul Madonnei într-un viitor film biografic despre starul pop. Garner a fost unul dintre numeroase nume celebre din cinematografie care au susținut audiții pentru rol. Printre alte candidate s-au numărat Florence Pugh, Alexa Demie (Euphoria), Odessa Young, dar și cântărețele Bebe Rexha și Sky Ferreira.

Potrivit The Hollywood Reporter, procesul de audiție a fost unul complex, incluzând sesiuni intense de dans cu propriul coregraf al Madonnei, precum și sesiuni de canto și lectură cu însăși Madonna. Regina muzicii pop este posibil să regizeze filmul biografic, mai ales că a lucrat la scenariu împreună cu Diablo Cody și Erin Cressida Wilson.

"Vreau să transmit călătoria incredibilă prin care m-a dus viața ca artist, muzician, dansator - un om care încearcă să-și croiască drum în această lume. Accentul acestui film va fi întotdeauna muzica. Muzica m-a ambiționat și arta m-a ținut în viață. Sunt atât de multe povești nespuse și cine mai bine să le spună dacă nu eu. Este esențial să împărtășesc povestea vieții mele prin vocea și viziunea mea", potrivit unui comunicat menționat de Variety.

Julia Garner a câștigat două Premii Emmy pentru rolul ei ca Ruth Langmore din serialul "Ozark" de pe Netflix. De asemenea, ea a câștigat recent aprecierea criticilor pentru portretizarea șarlatanei Anna Delvey din filmul "Inventing Anna".

Citește în continuare

Trending