Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show

"L8 CMMR", o piesă nelansată de-a lui Lily Allen apare pe soundtrack-ul "Girls"

O melodie nelansată până acum de Lily Allen a apărut pe soundtrack-ul serialului HBO "Girls". Piesa se numește "L8 CMMR", fiind scrisă de cântăreață împreună cu producătorul Greg Kurstin.
Lily Allen

Lily Allen

Coloana sonoră "Girls Volume 2: All Adventurous Women Do" va fi lansată pe 11 februarie de Atlantic Recording. Melodiile au fost selectate de coordonatorul muzical Manish Raval pentru cel de-al treilea sezon "Girls", lansat pe 12 ianuarie. Printre cele 15 titluri se numără alte patru noutăți de la Beck ("Blue Moon"), Miquel ("Simplethings"), Christina Perri  ("I Don’t Wanna Break") și Jenny Lewis ("Completely Not Me"). Soundtrack-ul mai cuprinde hitul "Wonderwall" de la Oasis și un cover după Bruce Springsteen făcut de Vampire Weekend - "I’m Going Down".

"Cred că show-ul este genial, așa că nu am stat prea mult pe gânduri și le-am dat piesa. Greg Kurstin este cel care a produs-o și a scris împreună cu mine. El i-a dat spre ascultare mai multe piese noi unui prieten de-al său care lucra pentru serial. Aparent, acestuia (Manish Raval) i-au plăcut melodiile, cerându-i ulterior lui Greg una pe care să o includă într-un episod", a declarat cântăreața pentru revista Rolling Stone.

Lily Allen revine în muzică după o pauză de 2 ani. Cântăreața lucrează împreună cu Greg Kurstin la cel de-al treilea album, dezvăluind până acum două piese de pe acesta: "Hard Out Here" și "Air Balloon". Discul nu are încă un titlu final, dar este programat spre lansare în 2014.

Ascultă melodia lui Lily Allen - "L8 CMMR"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=XsG8pu3WmYQ&w=600]

Ultimele două albume lansate de Lily Allen - "Alright, Still" (2006) și "It's Not Me, It's You" (2009) - s-au vândut în peste 5 milioane de exemplare în întreaga lume. Este una dintre primele artiste devenite cunoscute prin MySpace. Demo-urile publicate de ea în 2005 au fost atât de populare, încât i-au adus un contract cu casa de discuri Regal Recordings. Single-ul de debut din 2006, "Smile" a ajuns rapid un hit internațional, fiind Number One în Marea Britanie și certificat cu aur în America.

Citește mai multe despre Lily Allen
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Videoclipuri lansate de Andra și Vunk au fost interzise la TV

Consiliul Național al Audiovizualului a decis să interzică difuzarea pe posturile de televiziune a videoclipurilor "Inevitabil va fi bine" (Andra)...

Închide