Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

Lily Allen a lansat "L8 CMMR" - LYRIC VIDEO

Lily Allen a lansat un lyric video amuzant, cu jocuri video, pentru melodia "L8 CMMR", inclusă pe soundtrack-ul serialului "Girls".
Secvență lyric video Lily Allen -

Secvență lyric video Lily Allen - "L8 CMMR"

Noul lyric video al lui Lily Allen este ingenios realizat, fiind inspirat din mai multe jocuri video cunoscute, dar adaptate la tema piesei. "L8 CMMR" este o melodie nelansată de artistă, care apare pe coloana sonoră a noului sezon din serialului produs de HBO, "Girls". Materialul se intitulează "Girls Volume 2: All Adventurous Women Do" și a fost lansat de Atlantic Recording pe 11 februarie.

Cântecul a fost compus de Allen împreună cu producătorul Greg Kurstin, alături de care lucrează și la noul album. Acesta vine după 5 ani de la ultima lansare discografică, "It's Not Me, It's You". La începutul lunii februarie, artista a dezvăluit videoclipul single-ului "Air Balloon", în care are ca animale de companie zebre și un ghepard.

Cred că show-ul este genial, așa că nu am stat prea mult pe gânduri și le-am dat piesa. Greg Kurstin este cel care a produs-o și a scris împreună cu mine. El i-a dat spre ascultare mai multe piese noi unui prieten de-al său care lucra pentru serial. Aparent, acestuia (Manish Raval) i-au plăcut melodiile, cerându-i ulterior lui Greg una pe care să o includă într-un episod, a declarat cântăreața pentru revista Rolling Stone.

LYRIC VIDEO: Lily Allen - "L8 CMMR"

Citește mai multe despre Lily Allen
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noua eră t.A.T.u s-a încheiat înainte de a începe

Rusoaicele de la t.A.T.u anunțaseră recent că plănuiesc o revenire de impact, lansând chiar un nou single de Ziua Îndrăgostiților....

Închide