Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Lily Allen a lansat "Air Balloon" - VIDEOCLIP

Lily Allen se joacă cu un ghepard și zebre în noul videoclip "Air Balloon. Single-ul este extras de pe viitorul album al artistei.
Secvență videoclip Lily Allen -

Secvență videoclip Lily Allen - "Air Ballon"

Regizat de That Go, în noul clip o vedem pe Lily Allen cu codițe, dansând prin savană, jucându-se cu zebre și un ghepard și călătorind prin spațiu. "Air Balloon" promovează cel de-al treilea material la care lucrează încă din 2012 împreuncă cu producătorul Greg Kurstin. Piesa a fost compusă în colaborare Allen și Shellback și reprezintă cel de-al doilea extras, după single-ul "Hard Out Here", în care Lily Allen parodiază cântărețe precum Miley Cyrus, Rihanna și Britney Spears.

Recent, "L8 CMMR", o melodie nelansată a artistei a fost inclusă pe coloana sonoră a serialului "Girls", care debutat în ianuarie cu cel de-al treilea sezon.

Lily Allen revine după o pauză de 2 ani de zile. Ultimele două albume lansate de artistă - "Alright, Still" (2006) și "It's Not Me, It's You" (2009) - s-au vândut în peste 5 milioane de exemplare în întreaga lume. Lily Allen este una dintre primele artiste care a devenit cunoscută datorită contului de MySpace. Demo-urile publicate de ea în 2005 au fost atât de populare, încât i-au adus un contract cu casa de discuri Regal Recordings. În 2006 artista lansa deja single-ul de debut "Smile", care devenea rapid hit la nivel mondial. "Smile" a staționat timp de 2 săptămâni în topul clasamentului oficial al single-urilor din Marea Britanie, iar în Statele Unite a primit discul de aur.

VIDEOCLIP: Lily Allen - "Air Balloon"

Citește mai multe despre Lily Allen
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Foster The People a lansat un videoclip retro - "Coming of Age"

Foster The People se întoarce la anii de glorie ai stilului retro printr-un nou videoclip, lansat pentru piesa "Coming of...

Închide