Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

Lily Allen a lansat "Air Balloon" - VIDEOCLIP

Lily Allen se joacă cu un ghepard și zebre în noul videoclip "Air Balloon. Single-ul este extras de pe viitorul album al artistei.
Secvență videoclip Lily Allen -

Secvență videoclip Lily Allen - "Air Ballon"

Regizat de That Go, în noul clip o vedem pe Lily Allen cu codițe, dansând prin savană, jucându-se cu zebre și un ghepard și călătorind prin spațiu. "Air Balloon" promovează cel de-al treilea material la care lucrează încă din 2012 împreuncă cu producătorul Greg Kurstin. Piesa a fost compusă în colaborare Allen și Shellback și reprezintă cel de-al doilea extras, după single-ul "Hard Out Here", în care Lily Allen parodiază cântărețe precum Miley Cyrus, Rihanna și Britney Spears.

Recent, "L8 CMMR", o melodie nelansată a artistei a fost inclusă pe coloana sonoră a serialului "Girls", care debutat în ianuarie cu cel de-al treilea sezon.

Lily Allen revine după o pauză de 2 ani de zile. Ultimele două albume lansate de artistă - "Alright, Still" (2006) și "It's Not Me, It's You" (2009) - s-au vândut în peste 5 milioane de exemplare în întreaga lume. Lily Allen este una dintre primele artiste care a devenit cunoscută datorită contului de MySpace. Demo-urile publicate de ea în 2005 au fost atât de populare, încât i-au adus un contract cu casa de discuri Regal Recordings. În 2006 artista lansa deja single-ul de debut "Smile", care devenea rapid hit la nivel mondial. "Smile" a staționat timp de 2 săptămâni în topul clasamentului oficial al single-urilor din Marea Britanie, iar în Statele Unite a primit discul de aur.

VIDEOCLIP: Lily Allen - "Air Balloon"

Citește mai multe despre Lily Allen
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Foster The People a lansat un videoclip retro - "Coming of Age"

Foster The People se întoarce la anii de glorie ai stilului retro printr-un nou videoclip, lansat pentru piesa "Coming of...

Închide