Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
URMA - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza

Lenny Kravitz și Sting, coveruri după Beatles la Letterman - VIDEO

Pentru a sărbători 50 de ani de la prima apariție a membrilor The Beatles în emisiunea The Ed Sullivan Show, David Letterman a dedicat această săptămână celor 4 legende ale muzicii rock. Printre invitații care le-au adus câte un omagiu muzical s-au numărat și Lenny Kravitz și Sting. Urmărește-i interpretând coveruri după hiturile "Get Back" și "Drive My Car".
Lenny Kravitz și Sting, coveruri după The Beatles la David Letterman

Lenny Kravitz și Sting, coveruri după The Beatles la David Letterman

Pe 9 februarie se împlinesc 50 de ani de la prima apariție a membrilor The Beatles în emisiunea lui Ed Sullivan, unul dintre cele mai populare show-uri de televiziune din perioada  1948 - 1971. Considerând că întreaga industrie va sărbători evenimentul într-un fel sau altul, nici David Letterman nu putea rămâne mai prejos. Așa s-a ajuns la ideea unei săptămâni dedicate lui John Lennon, Paul McCartney, George Harrison și Ringo Starr.

Printre invitații care au interpretat săptămâna aceasta coveruri după hiturile The Beatles se numără și Lenny Kravitz și Sting, ambii considerând trupa un simbol și un etalon al muzicii rock. Pentru show-ul lui Letterman, Lenny Kravitz a ales să interpreteze un cover după hitul "Get Back", lansat în 1969. Piesa s-a clasat pe primul loc în topurile din UK, SUA, Irlanda, Canada, Noua Zeelandă, Australia, Franța, Germania și Mexic, fiind primul single The Beatles care acorda drepturi de autor unui alt artist (Billy Preston) în afară de membrii trupei.

Sting a interpretat un alt hit, lansat de The Beatles în 1965. "Drive My Car" a fost compusă de Paul McCartney, la partea de versuri contribuind  și John Lennon. Piesa a fost inclusă în setlistul colecției  "Yesterday and Today", lansat exclusiv în SUA, Canada și Japonia. Coverul melodiei "Drive My Car" este interpretat de Sting alături de Ivy Levan, o tânără artistă din Arkansas, și Mike Einziger de la Incubus.

Pentru a sărbători aniversarea The Beatles, producătorii Galei Premiilor Grammy au pregătit, de asemenea, un show special prin care se va aduce un tribut formației-legendă. Intitulată "The Night That Changed America: A Grammy Salute to the Beatles", emisiunea va fi difuzată pe CBS pe data de 9 februarie. Show-ul va oferi trupei Eurythmics prilejul perfect pentru o reunire memorabilă. Detalii într-un articol anterior.

Lenny Kravitz: "Get Back" (cover The Beatles la David Letterman)

Sting feat  Ivy Levan și Mike Einziger: "Drive My Car" (cover The Beatles la David Letterman)

Citește mai multe despre Lenny KravitzSting
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"L8 CMMR", o piesă nelansată de-a lui Lily Allen apare pe soundtrack-ul "Girls"

O melodie nelansată până acum de Lily Allen a apărut pe soundtrack-ul serialului HBO "Girls". Piesa se numește "L8 CMMR",...

Închide