Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Lana Del Rey lucrează cu Dan Auerbach (The Black Keys) la noul album

Lana Del Ray a dezvăluit că lucrează cu Dan Auerbach, chitaristul și solistul trupei The Black Keys la noul album "Ultraviolence".
Lana Del Rey

Lana Del Rey

Lana Del Rey a postat pe Twitter o fotografie cu ea și Dan Auerbach de la The Black Keys, care în afară că este un chitarist și solist extrem de talentat, este și un producător foarte apreciat, câștigător la Premiile Grammy. Acesta a mai produs pentru nume precum Dr John, The Growlers și Hanni El Khatib, iar acum va colabora cu Lana Del Rey. Fotografia este acompaniată de mesajul: Eu și Dan Auerbach suntem încântați să vă prezentăm "Ultraviolence". În cadrul unei sesiuni de autografe, artista a dezvăluit din greșeală fanilor că cel de-al treilea material va fi lansat pe data de 1 mai. Aceasta a mai declarat că este atât de îndrăgostită de noile piese încât a uitat de ultimul disc, "Born to Die".

Print Screen Twitter Lana Del Rey și Dan Auerbach de la The Black Keys

Print Screen Twitter Lana Del Rey și Dan Auerbach de la The Black Keys

După incredibilul succes al melodiei "Young and Beautiful", ce a servit ca soundtrack pentru filmul "The Great Gatsby", Lana Del Rey a înregistrat piesa "Once Upon A Dream", ce promovează noul film "Maleficent". Pelicula prezintă celebra poveste "Sleeping Beauty" (Frumoasa din Pădurea Adormită) din perspectiva personajului negativ. Vrăjitoarea Maleficent este interpretată de Angelina Jolie, care a insistat ca Lana Del Rey să interpreteze soundrack-ul. Filmul este regizat de Robert Stromberg, iar la scenariu au lucrat 13 scriitori. Alături de Jolie, în film mai apar Elle Fanning în rolul Prințesei Aurora și Sharlto Copley în rolul lui King Stefan, tatăl Aurorei. "Maleficent" va avea premiera în cinematografele din România pe data de 30 mai.

Citește mai multe despre Lana Del ReyThe Black Keys
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eurovision 2014: Finaliștii Selecției Naționale se întâlnesc cu publicul în mall

Pe 22 şi 23 februarie cei 12 artişti calificaţi în finala Selecţiei Naţionale se întâlnesc cu publicului la Baneasa Shopping...

Închide