Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Lana Del Rey a dezvăluit detalii despre noul album "Ultraviolence"

Lana Del Rey a mărturisit în cadrul unei sesiuni de autografe că noul său album, "Ultraviolence", va fi lansat pe 1 mai 2014. Conform artistei, noul disc este atât de bun încât a determinat-o să uite de materialul precedent, "Born to Die".

Lana del Rey

Cel de-al doilea album Lana Del Rey va apărea pe piață în curând, informația fiind dezvăluită de artistă fără vreo planificare. Înconjurată de fani și palmieri, Del Rey a fost întrebată când va fi lansat noul său disc, "Ultraviolence". Răspunsul a venit neașteptat de prompt, oferind chiar o dată exactă.

"Va fi lansat în curând - pe 1 mai", a spus Lana Del Rey, după această declarație încercând să-și retragă anunțul făcut prematur prin adăugarea unei doze de incertitudine asupra datei dezvăluite.

Într-o manieră similară a fost făcut și anunțul privind titlul noului disc. Cu doar câteva ore înainte de lansarea oficială a scurtmetrajului "Tropico", Lana Del Rey și-a surprins fanii dezvăluind că cel de-al doilea disc din cariera sa se numește "Ultraviolence".

"Am vrut să fim cu toții împreună pentru a vă vedea și a putea încheia acest capitol înainte de a lansa noul meu album, "Ultraviolence"", a mărturisit Lana Del Rey în urmă cu două luni, în fața fanilor ce-și fluturau mobilele în aer pentru a o putea filma.

Deși nu s-au oferit detalii despre tematica discului, titlul albumului ar putea face referire la o frază din cartea lui Anthony Burgess, "A Clockwork Orange". Cert este că Lana Del Rey s-a îndrăgostit pur și simplu de noile piese, care au un "sound atât de dark încât aprope că nu le poți asculta".

"Albumul este atât de bun încât m-a făcut să uit de celălalt. Îl iubesc. Am acel sentiment romantic în privința lui", a declarat recent Lana Del Rey.

Pentru "Ultraviolence", artista a colaborat cu Jeff Bhasker, producătorul american aflat și în spatele primului ei album, "Born to Die" (2012). Un document al Interscope Records, ce include tracklistul noului disc, a apărut recent online. Deși informațiile nu au fost confirmate încă, există șanse mari ca piesele de mai jos să se regăsească pe albumul "Ultraviolence".

Posibil Tracklist "Ultraviolence" - Lana Del Rey

 1. “Glass Doll”
 2. “Black Beauty”
 3. “Leather”
 4. “Rule the World”
 5. “Ultraviolence”
 6. “Gangster”
 7. “She Was Indigo”
 8. “The Avenue”
 9. “Your Drugs”
 10. “American Flag”
 11. “Chain Smoker”
 12. “Just a Fool”
 13. “One Last Drink”
 14. “Daddy”
 15. “Rose Petals” (Bonus Track)
 16. “Baby Blue” (Bonus Track)
 17. “Heavenly” (Bonus Track)

Lana Del Rey - "Once Upon A Dream"

Citește mai multe despre Lana Del Rey
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Adrian Despot, Junkyard și EMIL apar în "CHIP", noul clip Coma - POZE

Noul single Coma se va auzi în premieră astăzi, 10 februarie, în cadrul emisiunii lui DJ Hefe, Domestika. Nu mai...

Închide