Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Kylie Minogue feat. Enrique Iglesias - "Beautiful" - AUDIO

Colaborarea inedită dintre Kylie Minogue și Enrique Iglesias a avut premiera la radio. "Beautiful" se regăsește pe noile albume ale celor doi artiști, care vor apărea în martie.
Kylie Minogue și Enrique Iglesias

Kylie Minogue și Enrique Iglesias

"Beautiful" se va bucura și de un videoclip, cât de curând. Acesta trebuia să fie lansat odată cu premiera de la radio, însă, din cauza neînțelegerilor dintre casele de discuri ale celor doi artiști, filmarea clipului a fost amânată. Melodia, ce va fi următorul single al lui Kylie Minogue, a fost compusă de Enrique Iglesias și Mark Taylor. Aceasta apare pe noul album album bilingv al lui Iglesias, "Sex + Love". Discul, la care artistul lucrează încă din 2012, mai include colaborări cu Romeo Santos, Marco Antonio Solis, Pitbull, Jennifer Lopez și Flo Rida. "Sex + Love" este programat să apară pe 17 martie în Marea Britanie și o zi mai târziu în Statele Unite.

Piesa "Beautiful" este inclusă și pe viitorul material al lui Kylie Minogue, "Kiss Me Once", care va fi lansat tot pe 17 martie. Este prima apariție discografică a cântăreței de când a semnat cu Roc Nation, casa de discuri a lui Jay-Z. Vorbind despre sound-ul albumului, Kylie Minogue a declarat că este pop dance cu noi influențe. Odată cu acest disc, artista a și-a extins experiența muzicală în și mai multe arii, dar nu și-a pierdut identitatea. În afară de colaborarea cu Enrique Iglesias, "Kiss Me Once" mai include o melodie compusă și produsă de Pharrell William ("I Was Gonna Cancel"). În plus, piesa ce dă titlul discului este compusă de Sia Furler. Recent, artista a lansat un preview al discului, cu fragmente din toate cântecele de pe tracklist.

AUDIO: Kylie Minogue feat. Enrique - "Beautiful"

Preview: Kylie Minogue - "Kiss Me Once"

Citește mai multe despre Enrique IglesiasKylie Minogue
RECOMANDARE:Cumpără un disc cu Enrique Iglesias

album-enrique-iglesias-sex-and-love album-enrique-iglesias-95-08 album-enrique-iglesias-vivir album-enrique-iglesias-greatest-hits

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Delia lansează noul single "Ipotecat" feat. Uddi

Delia pregătește lansarea unui nou single împreună cu un videoclip. Acesta se intitulează "Ipotecat" și este cântat în colaborare cu...

Închide