Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Korn despre manipularea prin media - "Spike in My Veins" - VIDEOCLIP

Korn a lansat recent un nou videoclip pentru single-ul "Spike in My Veins". Prin clip, trupa ridică un mare semn de întrebare cu privire la ceea ce se promovează în media. Blamând accentuarea divertismentului, Korn pare să spună: ”Sunt știrile cu adevărat știri, sau totul e de fapt divertisment?”.

Jonathan Davis (Korn)

Prin versuri precum "We are the ones taking all the pain/Falling on our faces, they don't care anyway" și imagini ce fac trimitere la subiectele fierbinți din presă, solistul Jonathan Davis  vorbește fără rețineri despre manipularea prin mass-media. Mesajul piesei "Spike in My Veins", ce se găsește pe ultimul album Korn - "The Paradigm Shift" - este accentuat acum printr-un videoclip ce include secvențe din clipurile lui Miley Cyrus și Kanye West, precum și scurte pasaje cu Justin Bieber. Prin acestea se oferă exemple de subiecte exploatate de presă până la epuizare, informațiile furnizate nefiind alese pe criterii jurnalistice. Tot ceea ce pare să conteze este ratingul, raportul dintre informație și divertisment nereflectând realitatea.

"Suntem cu toții atât de prinși în nebunia asta mediatică de pe internet și TV încât suntem manipulați în a ignora faptul că intimitatea noastră a dispărut", a declarat solistul KornJonathan Davis.

Albumul "The Paradigm Shift" a fost lansat în octombrie 2013 sub egida Prospect Park Records. Discul a marcat revenirea chitaristului Brian "Head" Welch, care nu mai înregistrase de 10 ani un material alături de membrii Korn.

Korn face parte din valul nu-metal. Albumul de debut a fost lansat în 1994. De atunci au mai apărut Life Is Peachy (1996), Follow the Leader (1998), Issues (1999), Untouchables (2002), Take a Look in the Mirror (2003), See You on the Other Side (2005), Untitled album (2007), Korn III: Remember Who You Are (2010 și The Path of Totality (2011). La nivel internațional, Korn a vândut peste 50 de milioane de albume și are în palmares numeroase premii printre care și două premii Grammy și MTV Video Music Awards.

 Korn - "Spike in My Veins" (Video)

Citește mai multe despre Korn
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
VIDEO: Vunk dă o replică celor de la CNA

După ce au aflat că CNA a interzis difuzarea la TV a clipului "Așa, și?", cei de la Vunk vin...

Închide