Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Acrobații la Kings On Ice cu Sergei Yakimenko și perechea Fiona Zaldua - Dmitry Sukhanov

Gala Olimpică Kings On Ice aduce la București numere spectaculoase de acrobație pe gheață, adevărate demonstrații de artă, talent și curaj în interpretarea celor mai buni sportivi ai genului: Sergei Yakimenko și perechea Fiona Zaldua – Dmitry Sukhanov. Patinatorii vor prezenta elemente cu un grad ridicat de dificultate și risc ce sunt interzise în competiții și pot fi văzute doar în cadrul show-urilor live.

Fiona Zaldua și Dmitry Sukhanov la Kings On Ice / Foto: Alex Bărbulescu

Fiona Zaldua și Dmitry Sukhanov reprezintă una dintre cele mai interesante și îndrăgite perechi din lumea patinajului, ce s-a remarcat printr-un stil unic ce îmbină elementele captivante de acrobații cu momente uluitoare de dans pe gheață. Cu o experiență în arta patinajului de peste cincisprezece ani și o prezență artistică completă, cei doi sportivi se remarcă prin coregrafii complexe și demonstrații hipnotizante de acrobație pe gheață, programe create de ei înșiși.

Originar din Rusia, Dmitry Sukhanov, prezența masculină din celebra pereche și fost campion mondial junior, se mută în 1995 în Marea Britanie unde o întâlnește în cadrul antrenamentelor pe viitoarea sa pereche și sotie, Fiona Zaldua. Perechea devine în scurt timp una dintre cele mai renumite prezențe din sfera patinajului artistic, reprezentând Marea Britanie la numeroase campionate profesioniste de gen. În anii ce urmează, cei doi îmbină activitatea competițională cu participarea în cadrul show-urilor de renume, fiind timp de zece ani personajele principale în numeroase show-uri pe gheață. Începând cu anul 2007, perechea ruso-britanică pornește într-un turneu mondial ce include colaborări cu personalități culturale și sportive renumite, cucerind inimile a sute de mii de spectatori din toate colțurile lumii.

Îmbinând complexitatea și frumusețea patinajului artistic cu adrenalina și amuzamentul numerelor de circ, acrobațiile pe gheață reprezintă o sferă aparte a patinajului, fiind apreciate și contestate deopotrivă pentru gradul de dificultate și riscul pe care îl implică numerele puse în scenă de sportivi. Sergei Yakimenko, unul dintre numele de referință în domeniu, va sosi la București pentru a oferi o adevarată demonstrație de acrobatii extreme pe gheață, prezentând mișcări și figuri dintre cele mai palpitante, ce vor ține o sală întreagă cu sufletul la gură. Patinatorul este recunoscut pentru specificul și unicitatea săriturilor foarte periculoase pe care le realizează pe gheață folosindu-se de diverse obstacole. Acesta este autorul deja celebrei “sărituri mortale”, unul dintre cele mai populare și intense numere de acrobație pe gheață din lume.

Perechea Fiona Zaldua - Dmitry Sukhanov și acrobatul Sergei Yakimenko se alătură astfel distribuției Kings On Ice Olympic Gala, într-un show la înălțime. Organizat de Amphitrion, Gala Olimpică va avea loc pe data de 5 aprilie la Sala Polivalentă. Biletele sunt disponibile la prețuri cuprinse între 120 și 400 lei.

Fiona Zaldua și Dmitry Sukhanov : "Depeche Mode (Mix)"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
My Chemical Romance a lansat o piesă nouă, "Fake Your Death" - VIDEO

My Chemical Romance va lansa pe 24 martie 2014 un album greatest hits intitulat "May Death Never Stop You". Discul...

Închide