Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Katy Perry, o regină modernă a Egiptului în "Dark Horse" - VIDEOCLIP

Katy Perry a dezvăluit videoclipul noului său single, "Dark Horse". Plecând de la povestea Cleopatrei, clipul pune în imagini un nou scenariu. Așa cum era ușor de intuit, ipoteza pe marginea căreia se construiește o nouă variantă a poveștii este că nu e ușor să-i câștigi inima lui Katy Perry.
Katy Perry -

Katy Perry - "Dark Horse" (videoclip nou)

Odată cu dezvăluirea videoclipului "Dark Horse", fanii Katy Perry sunt invitați să cunoască un nou personaj. Dacă pentru una dintre preastațiile live artista s-a costumat în vrăjitoare, în noul videoclip personajul întruchipat este Cleopatra, sau mai bine spus Katy-Patra. Așa cum era de așteptat, nu vorbim despre o Cleopatra a Egiptului Antic, ci despre "o regină din Memphis". Fanii și-au putut face deja o idee cu privire la noul videoclip din teaserul dezvăluit recent, în care ni s-a oferit un scurt rezumat al clipului: "la fiecare eclipsă, tineri călătoreau din Brooklyn la Babylon pentru a-i câștiga inima. Dacă reușeai să o cucerești, erai considerat super-cool, dacă nu, mânia ei te-ar fi lăsat scâncind."

Pentru videoclipul "Dark Horse", artista a colaborat cu regizorul Mathew Cullen, de partea de producție ocupându-se Dawn Rose, Danny Lockwood, Derek Johnson și Motion Theory / Mirada. Piesa a fost interpretată live și în cadrul Brit Awards 2014. Puteți urmări prestația artistei într-un articol anterior.

"Dark Horse" este un single pe care Katy Perry a ales să-l promoveze la cererea fanilor, publicul având de ales între această melodie și "Walking On Air". Piesa este produsă de Dr. Luke, partea de rap fiind interpretată de către Juicy J. "Dark Horse"  a debutat pe primul loc în Billboard 200, săptămâna aceasta artista sărbătorind cea de-a 4-a săptămână în fruntea topului Billboard Hot 100.

"Prism", ce include single-ul "Dark Horse", este cel cel de-al patrulea material discografic al artistei și a fost lansat în octombrie 2013. Acesta include numeroase colaborări cu artiști și producători precum Sia Furler, Max Martin, Dr. Luke, Bonnie McKee și deja celebrul Diplo, care a devenit în ultima perioada preferatul cântăreților.

VIDEOCLIP: Katy Perry - "Dark Horse" (feat. Juicy J)

Citește mai multe despre Katy Perry
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Delia a lansat clipul "Ipotecat" feat. Uddi - VIDEOCLIP

Delia a lansat noul single "Ipotecat" alături de un videoclip. Piesa este cântată în colaborare cu Uddi (Dragoș Udilă), fost...

Închide