Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Katy Perry este Cleopatra în noul videoclip "Dark Horse" - TEASER

Katy Perry este o Cleopatra ”neconvențională” în noul videoclip "Dark Horse". Urmărește un teaser al clipului în articol.

Publicat

pe

Katy Perry - "Dark Horse" (secvență videoclip)

Odată cu dezvăluirea teaser-ului "Dark Horse", fanii Katy Perry sunt invitați să cunoască un nou personaj. Dacă pentru preastația live artista s-a costumat în vrăjitoare, în noul videoclip personajul întruchipat este Cleopatra. Așa cum era de așteptat, nu vorbim despre o Cleopatra a Egiptului Antic, ci despre "o regină din Memphis". În teaser ni se oferă și un scurt rezumat al clipului: "la fiecare eclipsă, tineri călătoreau din Brooklyn la Babylon pentru a-i câștiga inima. Dacă reușeai să o cucerești, erai considerat super-cool, dacă nu, mânia ei te-ar fi lăsat scâncind."

Videoclipul integral pentru piesa "Dark Horse" va fi lansat pe 20 februarie. Până atunci puteți urmări teaser-ul de mai jos.

"Dark Horse" este un single pe care Katy Perry a ales să-l promoveze la cererea fanilor, publicul având de ales între această melodie și "Walking On Air". Piesa este produsă de Dr. Luke, partea de rap fiind interpretată de către Juicy J. "Dark Horse"  a debutat pe primul loc în Billboard 200, momentan fiind pe poziția a 10-a.

"Prism", ce include single-ul "Dark Horse", este cel cel de-al patrulea material discografic al artistei și va a fost lansat în octombrie 2014. Acesta include numeroase colaborări cu artiști și producători precum Sia Furler, Max Martin, Dr. Luke, Bonnie McKee și deja celebrul Diplo, care a devenit în ultima perioada preferatul cântăreților.

Katy Perry - "Dark Horse" - TEASER

Trending