Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Kaiser Chiefs a lansat "Coming Home" - VIDEOCLIP

Kaiser Chiefs a lansat un nou videoclip, realizat pentru single-ul "Coming Home". Acesta promovează viitorul album "Education, Education, Education & War", ce apare în primăvară.
Secvență videoclip Kaiser Chiefs -

Secvență videoclip Kaiser Chiefs - "Coming Home"

În noul clip, îl vedem pe solistul trupei, Ricky Wilson cum se plimbă prin mlaștinile britanice, iar în cale îi apar diferite personaje. "Coming Home" a fost lansat ca single oficial pe 13 februarie și este cea de-a treia melodie dezvăluită de pe noul material. Pe contul oficial de SoundCloud, formația a mai postat "Misery Company" și "Bows & Arrows".

"Education, Education, Education & War" este primul disc înregistrat de Kaiser Chiefs alături de noul baterist Vijay Mistry, după ce Nick Hodgson a părăsit trupa în decembrie 2012. Trei melodii din cele 10 melodii de pe tracklist sunt compuse împreună cu Fraser T Smith. Albumul cu numărul 5 al formației britanice a fost înregistrat în studioul The Maze Studio din Atlanta, Statele Unite. Producția este semnată de Ben H. Allen III, iar mixajul a fost realizat de Michael Brauer, la studioul Electric Lady Studios din New York. "Education, Education, Education & War" va fi lansat pe 31 martie.

VIDEOCLIP: Kaiser Chiefs - "Coming Home"

După ce a refuzat în 2012 oferta de jurat în cadrul emisiunii The Voice din Marea Britanie, solistul de la Kaiser Chiefs a acceptat propunerea pentru sezonul din 2014. Acesta s-a alăturat juriului format din Kylie Minogue, Tom Jones și will.i.am. Într-un interviu recent, Ricky Wilson a recunoscut că preluat rolul de jurat întrucât i se pare o bună oportunitate pentru a-și promova trupa.

Citește mai multe despre Kaiser Chiefs
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Katy Perry, o regină modernă a Egiptului în "Dark Horse" - VIDEOCLIP

Katy Perry a dezvăluit videoclipul noului său single, "Dark Horse". Plecând de la povestea Cleopatrei, clipul pune în imagini un...

Închide