Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Justin Timberlake a lansat noul single - "Not a Bad Thing" - AUDIO

Justin Timberlake a lansat un nou single extras de pe albumul "The 20/20 Experience – 2 of 2". Acesta se intitulează "Not a Bad Thing" și poate fi ascultat pe InfoMusic.
Justin Timberlake -

Justin Timberlake - "Not a Bad Thing" single artwork

Piesa "Not a Bad Thing" a fost compusă de Timberlake în colaborare cu Timothy "Timbaland" Mosley, Jerome "J-Roc" Harmon și James Fauntleroy. Înregistrările s-au desfășurat în studioul Larabee Studios din North Hollywood, California, iar producția a fost realizată de Timbaland, Timberlake și Harmon.

Melodia este al treilea extras de pe albumul "The 20/20 Experience - 2 of 2", lansat de artist în septembrie anul trecut. Materialul a debutat pe locul întâi în topul Billboard 200, cu peste 350 de mii de exemplare vândute în Statele Unite, în prima săptămâna de la apariție. În plus acesta a venit la doar câteva luni de la prezentarea albumului "The 20/20 Experience - 1 of 2", care a înregistrat cel mai bun debut din cariera solo a artistului, cu 968.000 de copii vândute în SUA, în prima săptămână de la lansare. Revenirea lui Justin Timberlake după 7 ani de pauză a fost una dintre cele mai de succes reveniri muzicale din 2013. În plus, în concertele și videoclipurile sale a demonstrat că încă domină scena de dans.

AUDIO: Justin Timberlake - "Not a Bad Thing"

Citește mai multe despre Justin Timberlake
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cobzality și Matilda Pascal Cojocărița au lansat videoclipul "Steaua din vis"

Piesa "Steaua din vis" pregătită de Cobzality și Matilda Pascal Cojocărița pentru Eurovision beneficiază de un videoclip oficial. Deși melodia...

Închide