Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

John Newman a lansat un nou videoclip, "Out Of My Head"

John Newman a dezvăluit videoclipul noului single "Out Of My Head". Piesa este extrasă de pe albumul de debut "Tribute", lansat în octombrie 2013 și clasat pe primul loc în topul celor mai bine vândute discuri din UK.
John Newman -

John Newman - "Out Of My Head" (secvență videoclip)

John Newman, la doar 23 de ani, are deja un album și un single pe primul loc în topurile din UK. Discul "Tribute" și hitul "Love Me Again" i-au adus tânărului artist satisfacția muncii, în spatele acestor reușite ascunzându-se un spirit creativ, energic și perfecționist. A crescut cu muzica celor de la Motown și Northern Soul, trupele preferate ale mamei sale. La chitară a început să cânte de la vârsta de 14 ani, copilăria petrecându-și-o într-un mic orășel din nordul Londrei, Yorkshire Dales. Inițial nu și-a dorit o carieră în muzică, chiar și după primul contact cu chitara visându-se mai curând compozitor ori DJ, și nicidecum star pop.

Primul single care s-a bucurat de succes a fost o colaborare cu cei de la Rudimental, pentru piesa "Feel the Love". Melodia a devenit hit în scurtă vreme, urcând în iunie 2012 pe primul loc în  UK Singles Chart. Mai târziu, piesa a fost preluată și folosită ca soundtrack pentru jocul video Need for Speed: Most Wanted și pentru promo-ul  MTV Latin America The Pauly D Project.

După semnarea contractului cu Island Records, John Newman a preluat controlul asupra muzicii sale, compunând piesa "Love Me Again", ce urma să devină hit în UK și să urce în Top 10 în țări precum Australia, Austria, Belgia, Danemarca, Germania, Irlanda, Norvegia.

"Out Of My Head", extras de pe albumul "Tribute", este cel de-al 4-lea single promovat la nivel internațional. Piesa a fost compusă de John Newman în colaborare cu Steve Booker, fiind produsă de Ant Whiting. 

Update: Videoclipul lui John Newman a fost retras de pe Vevo la 10 ore de la lansare. Vom actualiza articolul imediat ce clipul va fi făcut public din nou.

VIDEOCLIP: John Newman - "Out Of My Head"

Citește mai multe despre John Newman
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dream Theater a lansat "The Looking Glass" - VIDEOCLIP

Formația americană Dream Theater a lansat cel de-al 12-lea album de studio, intitulat simplu "Dream Theater", pe 24 septembrie 2013....

Închide