Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

John Newman a lansat un nou videoclip, "Out Of My Head"

John Newman a dezvăluit videoclipul noului single "Out Of My Head". Piesa este extrasă de pe albumul de debut "Tribute", lansat în octombrie 2013 și clasat pe primul loc în topul celor mai bine vândute discuri din UK.

Publicat

pe

John Newman - "Out Of My Head" (secvență videoclip)
John Newman - "Out Of My Head" (secvență videoclip)

John Newman, la doar 23 de ani, are deja un album și un single pe primul loc în topurile din UK. Discul "Tribute" și hitul "Love Me Again" i-au adus tânărului artist satisfacția muncii, în spatele acestor reușite ascunzându-se un spirit creativ, energic și perfecționist. A crescut cu muzica celor de la Motown și Northern Soul, trupele preferate ale mamei sale. La chitară a început să cânte de la vârsta de 14 ani, copilăria petrecându-și-o într-un mic orășel din nordul Londrei, Yorkshire Dales. Inițial nu și-a dorit o carieră în muzică, chiar și după primul contact cu chitara visându-se mai curând compozitor ori DJ, și nicidecum star pop.

Primul single care s-a bucurat de succes a fost o colaborare cu cei de la Rudimental, pentru piesa "Feel the Love". Melodia a devenit hit în scurtă vreme, urcând în iunie 2012 pe primul loc în  UK Singles Chart. Mai târziu, piesa a fost preluată și folosită ca soundtrack pentru jocul video Need for Speed: Most Wanted și pentru promo-ul  MTV Latin America The Pauly D Project.

După semnarea contractului cu Island Records, John Newman a preluat controlul asupra muzicii sale, compunând piesa "Love Me Again", ce urma să devină hit în UK și să urce în Top 10 în țări precum Australia, Austria, Belgia, Danemarca, Germania, Irlanda, Norvegia.

"Out Of My Head", extras de pe albumul "Tribute", este cel de-al 4-lea single promovat la nivel internațional. Piesa a fost compusă de John Newman în colaborare cu Steve Booker, fiind produsă de Ant Whiting. 

Update: Videoclipul lui John Newman a fost retras de pe Vevo la 10 ore de la lansare. Vom actualiza articolul imediat ce clipul va fi făcut public din nou.

VIDEOCLIP: John Newman - "Out Of My Head"

Trending