Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Jason Derulo a lansat "Stupid Love" - VIDEOCLIP

Jason Derulo își sacrifică viața pentru persoana iubită în noul videoclip "Stupid Love". Acesta promovează albumul "Tattoos", lansat în septembrie anul trecut.

Publicat

pe

Secvență videoclip Jason Derulo - "Stupid Love"
Secvență videoclip Jason Derulo - "Stupid Love"

"Stupid Love" este cel de-al 5-lea extras de pe materialul "Tattoos" și va fi lansat ca single oficial pe 24 martie. Videoclipul melodiei prezintă o poveste de iubire cu sfârșit tragic. Pentru a salva viața soției sale, artistul se luptă cu hoții care le-au spart casa și ajunge să fie împușcat mortal.

La albumul "Tattoos", Derulo a lucrat cu o echipă de producători ce a inclus nume precum RedOne, Ricky Reed, DJ Frank E, Jonas Jeberg și Martin Johnson. În total, artistul R&B a compus peste 300 de melodii și a înregistrat aproximativ 120 de piese pentru disc, într-un singur an. Pe material apar colaborări cu 2 Chainz, The Game, Pitbull și Jordin Sparks, iubita lui Derulo.

Primul single, "The Other Side", a apărut în aprilie anul trecut și a atins poziția 18 în topul Billboard Hot 100, în timp ce în clasamentul single-urilor din Marea Britanie a ajuns pe locul 2. Următorul extras a fost "Talk Dirty" feat. 2 Chainz, care s-a poziționat pe 6 în Billboard Hot 100. "Marry Me", cel de-al treilea single a ajuns doar pe 26, în același clasament. Cel de-al patrulea extras, "Trumpets", a fost lansat în noimbrie 2013 și a atins 1 loc în topul single-urilor din Australia și în topul single-urilor R&B din Marea Britanie.

Născut în Miami, Florida, Jason Joel Desrouleaux este un artist de 24 de ani, care și-a început cariera la casa de discuri Cash Money Records, unde a compus piese pentru nume precum Lil Wayne, Pitbull, Pleasure P și Cassie. Jason Derulo a lansat single-ul de debut în mai 2009. "Whatcha Say" s-a vândut în format digital în peste 5 milioane de exemplare, ajungând numărul 1 în Statele Unite și Noua Zeelandă. Discul "Tattoos" este cel de-al 3-lea album din cariera artistului, după "Jason Derulo" (2010) și "Future History" (2011).

VIDEOCLIP: Jason Derulo - "Stupid Love"

Trending