Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Jack White a produs noul single Michael Kiwanuka, "You've Got Nothing To Lose" - VIDEOCLIP

Michael Kiwanuka, cântărețul britanic comparat cu Bill Withers și Otis Redding, a colaborat cu Jack White pentru noul său single, "You've Got Nothing To Lose". Videoclipul piesei este regizat de James Cathcart și este o reflecție asupra acceptării și prejudecăților umane.

Michael Kiwanuka în concert la Summer Well 2013

Michael Kiwanuka este un artist britanic în vârstă de 25 de ani. Cei care au fost anul trecut la Summer Well și-l amintesc poate de atunci. Ascultând Bod Bylan sau NirvanaMichael Kiwanuka a început să compună muzică și să scrie versuri doar de dragul muzicii, fără a intenționa să arate cuiva aceste încercări.

"Nimeni nu mi-ar fi acordat șansa de a cânta muzica care îmi place într-un concert, așa încât am început să compun propriile mele piese. Am făcut asta doar pentru a-mi menține pasiunea vie și pentru a-mi păstra sufletul cald. "

Odată cu lansarea albumului "Home Again" și a single-ului de debut cu același nume, Michael a încetat să mai compună muzică doar pentru sufletul său, ajungând imediat în atenția publicului. Materialul discografic a urcat pe locul 4 în UK Charts, artistul fiind desemnat apoi BBC Sound Of 2012 și intrând totodată pe shortlist-ul  pentru Mercury Prize din 2013. Deși titlul i-a revenit în final trupei indie pop Alt-J, performanța de a concura pentru un astfel de premiu este în sine o realizare, în contextul în care Michael se afla la debutul său muzical.

După o perioadă de timp în care nu s-a mai auzit nimic de Michael Kiwanuka, artistul a revenit cu un nou single, produs de Jack White. Piesa "You've Got Nothing To Lose" beneficiază, de asemenea, de atingerea "magică" a lui Dominic Davis la bas și a lui Cory Younts la pian.

În ce privește colaborarea cu Jack WhiteMichael Kiwanuka mărturisește că este încântat că a avut ocazia de a lucra cu el.

"Jack White este un artist care mă inspiră, așa încât a fost o adevărată plăcere să lucrez cu el și să lansez acest single sub egida Third Man Records"

Michael Kiwanuka - "You've Got Nothing To Lose"

 

Citește mai multe despre Jack WhiteMichael Kiwanuka
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
BRIT AWARDS 2014: Lista de câștigători - VIDEO

Arctic Monkeys, Ellie Goulding, Bruno Mars, David Bowie, Lorde, Daft Punk, One Direction, Rudimental precum și debutanții Bastille s-au numărat...

Închide