Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

Holograf, concert-cadou pe 27 februarie la Sala Palatului

Holograf va susține un concert special pentru cuplurile proaspăt căsătorite din Sectorul 3, București. Formația va urca pe scena Sălii Palatului chiar mâine, pe 27 februarie.
Holograf

Holograf

"Îi așteptăm cu drag la concert pe toți cei proaspăt căsătoriți din sectorul 3. Le dorim ca legămintele pe care abia și le-au făcut să reziste toată viața", a declarat Edi Petroșel, toboșarul trupei Holograf.

Concertul Holograf de joia aceasta este cadoul pe care Primăria Sectorului 3 îl face cuplurilor care s-au căsătorit în anul 2013, la Casa de Căsătorii a Sectorului 3. Intrarea la eveniment se face pe baza invitațiilor oferite de Primăria Sectorului 3, peste 1500 de cupluri având astfel accesul asigurat. Pentru acest concert nu se pot cumpăra bilete. 

Evenimentul "Ți-am dat un inel" de mâine lansează sezonul programelor și proiectelor culturale din 2014, pe care Primăria Sectorului 3 le oferă comunității locale prin Centrul Cultural Casa Artelor, condus de directorul Alice Barb.

Playlistul concertului de joi va fi asemănător cu cel al show-urilor susținute de Holograf în noiembrie, tot la Sala Palatului. Astfel, cei prezenți vor putea asculta atât piese de pe cel mai recent album al trupei, “Love Affair”, lansat împreună cu MediaPro Music, cât și hituri mai vechi.

Printre piesele ce vor fi cântate de formație se vor număra “Cât de departe”, “Dacă noi de iubim”, “Banii vorbesc”, “Ți-am dat un inel”, “Roua dimineții” și “Întoarce-te acasă”, cel mai nou single Holograf.

După spectacolul din 27 februarie, trupa Holograf va mai susține o serie de concerte prin țară. Artiștii vor cânta de 1 martie la Baia Mare, în Centrul Vechi, apoi vor fi prezenți la Sibiu, pe 8 martie, și în Otopeni, pe 9 martie. Și fanii din Chișinău se vor putea bucura de un show marca Holograf, pe 5 martie, la Palatul National.

Holograf feat Antonia - "Întoarce-te acasă"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Înregistrări rare Oasis, incluse pe ediția specială "Definitely Maybe"

Oasis va relansa anul acesta albumul de debut "Definitely Maybe". Ediția specială a discului va marca aniversarea a 20 de...

Închide