Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Holograf, concert-cadou pe 27 februarie la Sala Palatului

Holograf va susține un concert special pentru cuplurile proaspăt căsătorite din Sectorul 3, București. Formația va urca pe scena Sălii Palatului chiar mâine, pe 27 februarie.

Publicat

pe

Holograf
Holograf │ FOTO: www.facebook.com

"Îi așteptăm cu drag la concert pe toți cei proaspăt căsătoriți din sectorul 3. Le dorim ca legămintele pe care abia și le-au făcut să reziste toată viața", a declarat Edi Petroșel, toboșarul trupei Holograf.

Concertul Holograf de joia aceasta este cadoul pe care Primăria Sectorului 3 îl face cuplurilor care s-au căsătorit în anul 2013, la Casa de Căsătorii a Sectorului 3. Intrarea la eveniment se face pe baza invitațiilor oferite de Primăria Sectorului 3, peste 1500 de cupluri având astfel accesul asigurat. Pentru acest concert nu se pot cumpăra bilete. 

Evenimentul "Ți-am dat un inel" de mâine lansează sezonul programelor și proiectelor culturale din 2014, pe care Primăria Sectorului 3 le oferă comunității locale prin Centrul Cultural Casa Artelor, condus de directorul Alice Barb.

Playlistul concertului de joi va fi asemănător cu cel al show-urilor susținute de Holograf în noiembrie, tot la Sala Palatului. Astfel, cei prezenți vor putea asculta atât piese de pe cel mai recent album al trupei, “Love Affair”, lansat împreună cu MediaPro Music, cât și hituri mai vechi.

Printre piesele ce vor fi cântate de formație se vor număra “Cât de departe”, “Dacă noi de iubim”, “Banii vorbesc”, “Ți-am dat un inel”, “Roua dimineții” și “Întoarce-te acasă”, cel mai nou single Holograf.

După spectacolul din 27 februarie, trupa Holograf va mai susține o serie de concerte prin țară. Artiștii vor cânta de 1 martie la Baia Mare, în Centrul Vechi, apoi vor fi prezenți la Sibiu, pe 8 martie, și în Otopeni, pe 9 martie. Și fanii din Chișinău se vor putea bucura de un show marca Holograf, pe 5 martie, la Palatul National.

Holograf feat Antonia - "Întoarce-te acasă"

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 27 februarie 2014

Holograf

Loc
Sala Palatului

Trending