Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp

Holograf, concert-cadou pe 27 februarie la Sala Palatului

Holograf va susține un concert special pentru cuplurile proaspăt căsătorite din Sectorul 3, București. Formația va urca pe scena Sălii Palatului chiar mâine, pe 27 februarie.
Holograf

Holograf

"Îi așteptăm cu drag la concert pe toți cei proaspăt căsătoriți din sectorul 3. Le dorim ca legămintele pe care abia și le-au făcut să reziste toată viața", a declarat Edi Petroșel, toboșarul trupei Holograf.

Concertul Holograf de joia aceasta este cadoul pe care Primăria Sectorului 3 îl face cuplurilor care s-au căsătorit în anul 2013, la Casa de Căsătorii a Sectorului 3. Intrarea la eveniment se face pe baza invitațiilor oferite de Primăria Sectorului 3, peste 1500 de cupluri având astfel accesul asigurat. Pentru acest concert nu se pot cumpăra bilete. 

Evenimentul "Ți-am dat un inel" de mâine lansează sezonul programelor și proiectelor culturale din 2014, pe care Primăria Sectorului 3 le oferă comunității locale prin Centrul Cultural Casa Artelor, condus de directorul Alice Barb.

Playlistul concertului de joi va fi asemănător cu cel al show-urilor susținute de Holograf în noiembrie, tot la Sala Palatului. Astfel, cei prezenți vor putea asculta atât piese de pe cel mai recent album al trupei, “Love Affair”, lansat împreună cu MediaPro Music, cât și hituri mai vechi.

Printre piesele ce vor fi cântate de formație se vor număra “Cât de departe”, “Dacă noi de iubim”, “Banii vorbesc”, “Ți-am dat un inel”, “Roua dimineții” și “Întoarce-te acasă”, cel mai nou single Holograf.

După spectacolul din 27 februarie, trupa Holograf va mai susține o serie de concerte prin țară. Artiștii vor cânta de 1 martie la Baia Mare, în Centrul Vechi, apoi vor fi prezenți la Sibiu, pe 8 martie, și în Otopeni, pe 9 martie. Și fanii din Chișinău se vor putea bucura de un show marca Holograf, pe 5 martie, la Palatul National.

Holograf feat Antonia - "Întoarce-te acasă"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Înregistrări rare Oasis, incluse pe ediția specială "Definitely Maybe"

Oasis va relansa anul acesta albumul de debut "Definitely Maybe". Ediția specială a discului va marca aniversarea a 20 de...

Închide