Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Holograf și Antonia lansează videoclipul "Întoarce-te acasă"

În ziua în care sărbătorim Dragobetele, Holograf și Antonia prezintă colaborarea inedită. Piesa "Întoarce-te acasă" este extrasă de pe albumul "Love affair", lansat de Holograf în 2012.
Holograf și Antonia -

Holograf și Antonia - "Întoarce-te acasă" videoclip

Videoclipul alb-negru este regizat de Florin Botea, iar filmările s-au desfășurat la platoul Atlantis Film. Make-up-ul a fost realizat de Andra Manea, coafurile de Adonis Enache, în timp ce stylingul a fost asigurat de Cristina Crăciun. Ideea ineditei colaborări îi aparține bateristului de la Holograf, Edi Petrșel. Întreaga formație a fost surprinsă de calitățile vocale ale Antoniei și de interpretarea sa originală. Artista a fost mai mult decât fericită de invitație.

Sunt onorată să cânt alături de Holograf, sunt niște artiști pe care îi apreciez foarte mult. De aceea, propunerea lor m-a bucurat și am acceptat-o fără să stau pe gânduri. "Întoarce-te acasă" este o piesă frumoasă de dragoste, dedicată tuturor celor care iubesc, a declarat Antonia.

Antonia a fost o surpriză mai mult decât plăcută. Ne așteptam să iasă o piesă foarte bună, însă rezultatele sunt peste așteptări. Aveam nevoie de cineva care să aibă calități vocale și un mod de interpretare special, iar Antonia a întrunit cu brio aceste condiții.

Am filmat o zi întreagă, iar clipul este mai mult unul de imagine. Povestea redă starea noastră din culise, înainte de un spectacol. A fost o zi plăcută, ne-am simțit foarte bine la filmări, a spus Petroșel.

Single-ul "Întoarce-te acasă" este extras de pe albumul "Love affair", lansat de Holograf  în 2012.

VIDEOCLIP: Holograf și Antonia - "Întoarce-te acasă"

Citește mai multe despre AntoniaHolograf
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lana Del Rey lucrează cu Dan Auerbach (The Black Keys) la noul album

Lana Del Ray a dezvăluit că lucrează cu Dan Auerbach, chitaristul și solistul trupei The Black Keys la noul album...

Închide