Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Holograf și Antonia lansează videoclipul "Întoarce-te acasă"

În ziua în care sărbătorim Dragobetele, Holograf și Antonia prezintă colaborarea inedită. Piesa "Întoarce-te acasă" este extrasă de pe albumul "Love affair", lansat de Holograf în 2012.

Publicat

pe

Holograf și Antonia - "Întoarce-te acasă" videoclip
Holograf și Antonia - "Întoarce-te acasă" videoclip

Videoclipul alb-negru este regizat de Florin Botea, iar filmările s-au desfășurat la platoul Atlantis Film. Make-up-ul a fost realizat de Andra Manea, coafurile de Adonis Enache, în timp ce stylingul a fost asigurat de Cristina Crăciun. Ideea ineditei colaborări îi aparține bateristului de la Holograf, Edi Petrșel. Întreaga formație a fost surprinsă de calitățile vocale ale Antoniei și de interpretarea sa originală. Artista a fost mai mult decât fericită de invitație.

Sunt onorată să cânt alături de Holograf, sunt niște artiști pe care îi apreciez foarte mult. De aceea, propunerea lor m-a bucurat și am acceptat-o fără să stau pe gânduri. "Întoarce-te acasă" este o piesă frumoasă de dragoste, dedicată tuturor celor care iubesc, a declarat Antonia.

Antonia a fost o surpriză mai mult decât plăcută. Ne așteptam să iasă o piesă foarte bună, însă rezultatele sunt peste așteptări. Aveam nevoie de cineva care să aibă calități vocale și un mod de interpretare special, iar Antonia a întrunit cu brio aceste condiții.

Am filmat o zi întreagă, iar clipul este mai mult unul de imagine. Povestea redă starea noastră din culise, înainte de un spectacol. A fost o zi plăcută, ne-am simțit foarte bine la filmări, a spus Petroșel.

Single-ul "Întoarce-te acasă" este extras de pe albumul "Love affair", lansat de Holograf  în 2012.

VIDEOCLIP: Holograf și Antonia - "Întoarce-te acasă"

PUBLICITATE
Comentează
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Trending