Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Haim, mai pop ca niciodată în noul videoclip "If I Could Change Your Mind"

Carismaticele surori Haim ne prezintă o coregrafie atipică stilului trupei în noul videoclip "If I Could Change Your Mind". Regia este semnată de Warren Fu, ce a lucrat recent cu Daft Punk pentru clipul "Get Lucky".

Publicat

pe

Haim - ”If I Could Change Your Mind” (secvență videoclip)
Haim - ”If I Could Change Your Mind” (secvență videoclip)

Haim continuă promovarea albumului "Days Are Gone" printr-un nou videoclip ce reușește să le scoată pe cele 3 surori din zona de confort. Coregrafia, deși executată cu șarmul specific Haim, este probabil printre ultimele lucruri la care publicul s-ar aștepta de la această trupă indie. Elementul de dans ce amintește de anumite clipuri din industria pop este introdus totuși pentru a susține mesajul piesei: am face orice dacă am ști că există șansa de a te răzgândi.

"If I Could Change Your Mind" este cel de-al 5-lea single extras de pe discul de debut al formației. Piesa este compusă de cele trei surori împreună cu producătorul britanic James Ford. Pentru videoclip, Haim a colaborat cu regizorul Warren Fu, ce a lucrat și cu Daft Punk, The Strokes, The Killers și Depeche Mode.

Albumul de debut, "Days Are Gone", a fost lansat pe piață pe 30 septembrie 2013 sub egida casei de discuri Polydor Records. Discul a debutat pe primul loc în topurile din UK, pe locul 2 în Australia și pe 6 în SUA, publicații precum NME, Rolling Stone sau Pitchfork apreciindu-le muzica în diferite review-uri.

Haim este formată din Este Haim (voce, bass), Danielle Haim (voce, chitară solo), Alana Haim (voce, chitară armonie, percuție, orgă) și Dash Hutton (tobe). Cu rădăcini într-o familie hippie din California, cele 3 surori au crescut cu muzica lui Joni Mitchell și Joan Baez. După 5 ani în care au cântat în cluburile din orașul natal și din împrejurimi, Haim a lansat pe 12 octombrie 2012 single-ul de debut, intitulat "Forever". Cel de-al doilea single, "Don’t Save Me" a urcat în UK Singles Chart până pe poziția 32, Tom Howard de la NME acordând un review pozitiv piesei: "Cel mai bun lucru la trupa Haim este că piesele pe care le compun sunt 100%  lipsite de bullshit". Pentru mai multe detalii despre povestea surorilor de la Haim puteţi citi un articol anterior de la rubrica JOINewArtist.

HAIM - "If I Could Change Your Mind" (Videoclip)

Trending