Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Haim a lansat "If I Could Change Your Mind" - TEASER VIDEOCLIP

Surorile de la Haim au dezvăluit un teaser al noului videoclip "If I Could Change Your Mind". Piesa este extrasă de pe albumul de debut al trupei, "Days Are Gone".
Haim

Haim

Haim continuă promovarea albumului "Days Are Gone" printr-un nou videoclip, realizat pentru piesa "If I Could Change Your Mind". Single-ul este cel de-al 5-lea extras de pe discul de debut al formației, fiind compus de cele trei surori împreună cu producătorul britanic James Ford. Pentru videoclip, Haim a colaborat cu regizorul Warren Fu, ce a lucrat și cu Daft Punk, The Strokes, The Killers și Depeche Mode.

Albumul de debut, "Days Are Gone", a fost lansat pe piață pe 30 septembrie 2013 sub egida casei de discuri Polydor Records. Discul a debutat pe primul loc în topurile din UK, pe locul 2 în Australia și pe 6 în SUA, publicații precum NME, Rolling Stone sau Pitchfork apreciindu-le muzică în diferite review-uri.

Haim este formată din Este Haim (voce, bass), Danielle Haim (voce, chitară solo), Alana Haim (voce, chitară armonie, percuție, orgă) și Dash Hutton (tobe). Cu rădăcini într-o familie hippie din California, cele 3 surori au crescut cu muzica lui Joni Mitchell și Joan Baez. După 5 ani în care au cântat în cluburile din orașul natal și din împrejurimi, Haim a lansat pe 12 octombrie 2012 single-ul de debut, intitulat "Forever". Cel de-al doilea single, "Don’t Save Me" a urcat în UK Singles Chart până pe poziția 32, Tom Howard de la NME acordând un review pozitiv piesei: "Cel mai bun lucru la trupa Haim este că piesele pe care le compun sunt 100%  lipsite de bullshit". Pentru mai multe detalii despre povestea surorilor de la Haim puteţi citi un articol anterior de la rubrica JOINewArtist.

Haim - "If I Could Change Your Mind"

Citește mai multe despre Haim
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
POZE: Inna a filmat clipul noului single "Good Time" feat. Pitbull

Inna se pregătește să lanseze noul single "Good Time", pentru care a filmat un videoclip. Piesa este o colaborare cu...

Închide