Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Grimus lansează videoclipul "The Hell I’m In" odată cu albumul "Emergence"

Grimus lansează cel de-al treilea album din carieră, "Emergence", odată cu videoclipul noului single "The Hell I’m In". Lansarea va avea loc în Colectiv, pe 13 martie.

Publicat

pe

GRIMUS in interviu video pentru InfoMusic
GRIMUS in interviu video pentru InfoMusic

Grimus lansează cel de-al treilea album din carieră printr-un concert în club Colectiv din București, pe 13 martie. "Emergence", noul material al trupei clujene, vine după "Egretta", album lansat la sfârșitul lui 2011. Titlul discului a fost ales de Vali Răuca, compozitorul formației.

"Emoțiile, visele, presimțirile, nu pot fi explicate prin legături și afinități chimice. Căutam un sens în detalii, dar sensul e mai mult decât suma căutărilor noastre, e deasupra valorilor statistice. Muzica e mai mult decât instrumente și voci, decibeli și unde sonore, e continuă și eternă ca și timpul, iar primul ei acord a fost The Big Bang. Deci timpul poate fi în acest caz factorul de emergență. La fel cum timpul este factor de emergență și pentru o trupă."

"Emergence" este produs de Music in Space, albumul fiind înregistrat și mixat de același Adam Whittaker (producatorul englez cu care trupa a lucrat si la primele sale doua materiale, Panikon si Egretta) și masterizat de Tom Waltz. De pe noul material, Grimus a lansat deja două piese: "Privește-mă" (singura piesa in limba romana de pe albumul Emergence) și "High" (melodie pentru care au filmat si un videoclip, avand-o in rolul principal pe Laura Cosoi).

Grimus lansează noul videoclip "The Hell I’m In" pe 13 martie

Pentru a marca evenimentul de lansare a albumului, trupa a pregătit o surpriză pentru fanii săi, urmând să prezinte și videoclipul celui de-al treilea single de pe noul album, "The Hell I’m In". Teaser-ul clipului a fost dezvăluit cu o zi înainte de concertul Deep Purple, la momentul respectiv titlul piesei nefiind cunoscut.

"E 1 jumate noaptea. Încep peste 3 zile filmările la un nou lung-metraj. Trebuie să schimb ceva la scenariu. Sunt mega-stresat. I’m in hell. Asta e clar. Sau “The Hell I’m In”. Vali Răuca mă roagă să scriu câteva cuvinte despre piesă. Păi ce să-i spun? Că e despre mine? Asta știu numai eu. Că e bună? Da, în fapt, e foarte bună. Grimus nu m-a dezamăgit nici de data asta și rămâne trupa mea românească nr. 1. Altfel, cum zic ei foarte bine, "I want to see the light"" - Tudor Giurgiu (Regizor) despre piesa "The Hell I’m In"

Pentru evenimentul de pe 13 martie, clujenii vor avea și invitați speciali, așa că promit o seară cu multă muzică bună, spectacolul deschizându-se cu recitalul trupei The Noise.

Grimus - "The Hell I’m In" - TEASER

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 13 martie 2014

Grimus

Loc
Colectiv
Comentează

Trending