Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Grimus va lansa în curând un nou videoclip - TEASER

Cu o zi înainte de concertul Deep Purple, Grimus lansează un teaser al unui nou videoclip. Filmat alb-negru, clipul de 46 de secunde presară suspans, fără a oferi foarte multe indicii. Numele piesei promovate nu a fost dezvăluit încă.

Publicat

pe

GRIMUS in interviu video pentru InfoMusic
GRIMUS in interviu video pentru InfoMusic

Deși trupa a avut un program destul de încărcat în ultima perioadă, Grimus a rezervat ceva timp și pentru a lucra la un nou videoclip. Clujenii au dezvăluit un teaser scurt și intrigant pentru un clip fără titlu. Singura informație indicată de formație este faptul că videoclipul integral va fi lansat în curând, numele piesei și data fiind păstrate încă pentru un viitor anunț.

Recent, trupa Grimus a fost aleasă pentru a cânta în deschiderea concertului Deep Purple, ce va avea loc la București pe 20 februarie. Alegerea a fost făcută de către reprezentanții trupei britanice, care au fost plăcut impresionanți de reușitele trupei românești, unul dintre puținele nume autohtone care au reușit să se facă auzite și dincolo de granițele țării.

"Este o surpriză și o onoare deopotrivă să fim aleși să cântăm pe aceeași scenă cu o adevărată legendă. Chiar dacă stilul nostru este ușor diferit, nu putem decât să ne bucurăm la gândul că muzica noastră este atât de apreciată. Credem că energia din show-urile live este un limbaj universal până la urmă, iar faptul că o trupă ca Deep Purple ne-a ales să cântăm pe aceeași scenă este o dovadă în plus a acestui lucru. Venim la București cu inima deschisă pentru a cunoaște un public nou și niște artiști pe care îi admirăm", a declarat Vali Rauca, chitaristul trupei Grimus.

Grimus este trupa românească cu cele mai multe prezente la festivaluri internaționale în ultimii doi ani. După ce în vara lui 2012 au bifat apariții la Sziget Festival (Ungaria), EXIT Festival (Serbia), Rock for People (Cehia) si B’ESTFEST, 2013 a debutat pentru clujeni cu o prestație la Eurosonic (cel mai mare festival de show case din Europa) și a continuat cu Arezzo Wave Festival (Italia) și Waves Vienna Festival (Austria).

Teaser videoclip nou Grimus

 

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Afisul concertului Deep Purple - Sala Polivalenta - Bucuresti - 20 februarie 2014
Concerte joi, 20 februarie 2014

Deep Purple

Loc
Sala Polivalentă

Trending