Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Grimus va lansa în curând un nou videoclip - TEASER

Cu o zi înainte de concertul Deep Purple, Grimus lansează un teaser al unui nou videoclip. Filmat alb-negru, clipul de 46 de secunde presară suspans, fără a oferi foarte multe indicii. Numele piesei promovate nu a fost dezvăluit încă.
GRIMUS in interviu video pentru InfoMusic

GRIMUS in interviul video pentru InfoMusic

Deși trupa a avut un program destul de încărcat în ultima perioadă, Grimus a rezervat ceva timp și pentru a lucra la un nou videoclip. Clujenii au dezvăluit un teaser scurt și intrigant pentru un clip fără titlu. Singura informație indicată de formație este faptul că videoclipul integral va fi lansat în curând, numele piesei și data fiind păstrate încă pentru un viitor anunț.

Recent, trupa Grimus a fost aleasă pentru a cânta în deschiderea concertului Deep Purple, ce va avea loc la București pe 20 februarie. Alegerea a fost făcută de către reprezentanții trupei britanice, care au fost plăcut impresionanți de reușitele trupei românești, unul dintre puținele nume autohtone care au reușit să se facă auzite și dincolo de granițele țării.

"Este o surpriză și o onoare deopotrivă să fim aleși să cântăm pe aceeași scenă cu o adevărată legendă. Chiar dacă stilul nostru este ușor diferit, nu putem decât să ne bucurăm la gândul că muzica noastră este atât de apreciată. Credem că energia din show-urile live este un limbaj universal până la urmă, iar faptul că o trupă ca Deep Purple ne-a ales să cântăm pe aceeași scenă este o dovadă în plus a acestui lucru. Venim la București cu inima deschisă pentru a cunoaște un public nou și niște artiști pe care îi admirăm", a declarat Vali Rauca, chitaristul trupei Grimus.

Grimus este trupa românească cu cele mai multe prezente la festivaluri internaționale în ultimii doi ani. După ce în vara lui 2012 au bifat apariții la Sziget Festival (Ungaria), EXIT Festival (Serbia), Rock for People (Cehia) si B’ESTFEST, 2013 a debutat pentru clujeni cu o prestație la Eurosonic (cel mai mare festival de show case din Europa) și a continuat cu Arezzo Wave Festival (Italia) și Waves Vienna Festival (Austria).

Teaser videoclip nou Grimus

 

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Grimus
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Urmărește un teaser al noului videoclip Paris Hilton, "Never Be Alone"

Paris Hilton face trimitere la Madonna și Marilyn Monroe în noul videoclip regizat de Solmaz Saberi, "Never Be Alone". Urmărește...

Închide