Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Grimus a lansat "The Hell I'm In" - VIDEOCLIP

Grimus a lansat videoclipul noului single "The Hell I'm In". După "Privește-mă" și "High", noua piesă este una reprezentativă pentru trupă. Cu alte cuvinte, "sună a Grimus", acesta fiind motivul pentru care si-au dorit să existe și un videoclip care să o însoțească.

Publicat

pe

Grimus - "The Hell I'm In" (secvență videoclip)
Grimus - "The Hell I'm In" (secvență videoclip)

Deși anunțaseră că vor lansa videoclipul "The Hell I'm In" în cadrul concertului din Colectiv, clujenii de la Grimus au hotărât să încheie așteptarea fanilor ceva mai devreme. Noul clip al trupei a fost dezvăluit marți seară, în cadrul emisiunii Guerrilla Logout cu Bogdan Șerban.

"În clip am încercat să redăm atmosfera apăsătoare a unei situații aparent fără ieșire, pe care de cele mai multe ori o rezolvă numai confruntarea cu tine însuți, de care cei mai mulți dintre noi se feresc. A fost o experiență inedită, un experiment "do it yourself" și încă un reper în colaborarea noastra cu Sebastian Cimpean, devenită deja tradiție", a declarat Vali Rauca în cadrul interviului cu Bogdan Șerban.

Regizat de Sebastian Cimpean și avându-l ca scenarist tot pe el, alături de Vali Rauca, videoclipul a fost filmat la sfârșitul lunii noiembrie 2013, într-un sat de lângă Cluj.

Single-ul "The Hell I'm In" este extras de pe albumul "Emergence", ce va fi lansat în club Colectiv din București, pe 13 martie. Titlul discului a fost ales de Vali Răuca, compozitorul formației.

"Emoțiile, visele, presimțirile, nu pot fi explicate prin legături și afinități chimice. Căutam un sens în detalii, dar sensul e mai mult decât suma căutărilor noastre, e deasupra valorilor statistice. Muzica e mai mult decât instrumente și voci, decibeli și unde sonore, e continuă și eternă ca și timpul, iar primul ei acord a fost The Big Bang. Deci timpul poate fi în acest caz factorul de emergență. La fel cum timpul este factor de emergență și pentru o trupă."

"Emergence" este produs de Music in Space, albumul fiind înregistrat și mixat de același Adam Whittaker (producatorul englez cu care trupa a lucrat si la primele sale doua materiale, Panikon si Egretta) și masterizat de Tom Waltz.

Grimus - "The Hell I'm In" - VIDEOCLIP

Trending