Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Grimus cântă în deschiderea concertului Deep Purple de la București

Trupa Grimus va cânta în deschiderea concertului pe care Deep Purple îl va susține pe 20 februarie la Sala Polivalentă. Deși au stiluri muzicale diferite, reprezentanții Deep Purple au fost încântanți de performanțele clujenilor, aceasta fiind prima opțiune pentru openingul de la București.

GRIMUS in interviu video pentru InfoMusic

După show-ul susținut în urmă cu doar câteva săptămâni în India, la festivalul Saarang, alături de cei de la The Architects (vezi poze), Grimus bifeaza o noua performanță, fiind aleasă pentru a cânta în deschiderea concertului Deep Purple ce va avea loc la București în mai puțin de o lună. Alegerea a fost făcută de către reprezentanții trupei britanice, care au fost plăcut impresionanți de reușitele trupei românești, unul dintre puținele nume autohtone care au reușit să se facă auzite și dincolo de granițele țării.

"Este o surpriză și o onoare deopotrivă să fim aleși să cântăm pe aceeași scenă cu o adevărată legendă. Chiar dacă stilul nostru este ușor diferit, nu putem decât să ne bucurăm la gândul că muzica noastră este atât de apreciată. Credem că energia din show-urile live este un limbaj universal până la urmă, iar faptul că o trupă ca Deep Purple ne-a ales să cântăm pe aceeași scenă este o dovadă în plus a acestui lucru. Venim la București cu inima deschisă pentru a cunoaște un public nou și niște artiști pe care îi admirăm", a declarat Vali Rauca, chitaristul trupei Grimus.

Grimus este trupa românească cu cele mai multe prezente la festivaluri internaționale în ultimii doi ani. După ce în vara lui 2012 au bifat apariții la Sziget Festival (Ungaria), EXIT Festival (Serbia), Rock for People (Cehia) si B’ESTFEST, 2013 a debutat pentru clujeni cu o prestație la Eurosonic (cel mai mare festival de show case din Europa) și a continuat cu Arezzo Wave Festival (Italia) și Waves Vienna Festival (Austria). Prestațiile live impecabile au fost un avantaj în plus, aducându-le celor șase membri șansa de a cânta în deschiderea concertelor unor artiști precum Red Hot Chili Peppers, Hurts, Placebo sau Roxette.

Concertul Deep Purple este inclus în turneul de promovare a albumului Now What?, biletele rămase disponibile fiind tot mai puține după ce noi categorii au fost declarate sold-out. Dupa ce în urmă cu două săptămâni doua categorii erau deja sold-out, alte două au fost epuizate între timp. Fanii care vor să-și vadă trupa preferata din zonele ce oferă acces în picioare au la dispoziție mai puțin de un un sfert din biletele puse în vânzare.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Deep PurpleGrimus
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bruno Mars și Red Hot Chili Peppers la Super Bowl 2014 - VIDEO

Bruno Mars și Red Hot Chili Peppers au încins atmosfera în pauza de la Super Bowl 2014. Urmărește show-ul pus...

Închide