Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

George Michael a lansat videoclipul noului single "Let Her Down Easy"

George Michael a dezvăluit videoclipul piesei "Let Her Down Easy", primul single extras de pe albumul "Symphonica". Clipul alb-negru ce pune în valoare arta fotografică este regizat de Vaughan Arnell, vechi colaborator al lui Robbie Williams. Pentru rolul principal din videoclip, George Michael a ales-o pe Hannah Janes, un model relativ obscur.

Publicat

pe

George Michael - ”Let Her Down Easy”
George Michael - ”Let Her Down Easy”

George Michael a revenit în peisajul muzical cu un videoclip extrem de minuțios lucrat și o piesă sensibilă, ce a făcut furori încă din anii '90. Lansată inițial de Terence Trent D'Arby în 1993, melodia "Let Her Down Easy" ajunge încă o dată în atenția publicului, oferindu-i-se astfel o nouă șansă de a fi apreciată.

Pentru clipul coverului "Let Her Down Easy", George Michael a dorit cadre alb-negru, de partea regizorală ocupându-se Vaughan Arnell. Hannah Janes, ce joacă rolul principal în acest videoclip, a fost aleasă în urma unei audiții la care au participat în jur de 3.000 de modele.

Povestea clipului gravitează în jurul percepției umane asupra inocenței, ipoteza fiindu-ne prezentată chiar la început, printr-un citat de Voltaire.

"E o superstiție infantilă a spiritului uman ideea de a considera virginitatea o virtute, și nu linia care separă ignoranța de înțelepciune" - Voltaire

VIDEOCLIP: George Michael - "Let Her Down Easy"

George Michael va lansa pe 17 martie cel de-al 16-lea album de studio, "Symphonica". Artistul britanic în vârstă de 49 de ani încheie astfel o pauză dicografică de 9 ani, revenind cu 17 piese produse împreună cu Phil Ramone. Cunoscutul producător de origine africană a colaborat de-a lungul carierei cu artiști precum Frank Sinatra, BB King, Elton John sau Stevie Wonder. Acesta s-a stins din viață în martie 2013, cauza morții fiind un anevrism cerebral.

Discul "Symphonica" a fost înregistrat în perioada desfășurării turneului cu același nume, respectiv 2011-2012. Materialul va putea fi achiziționat în varianta standard (14 piese) sau deluxe (17 piese), în format CD sau digital.

George Michael nu a mai lansat un material discografic din 2004, deși "Patience" a fost un album de succes. Vândut în peste 4 milioane de exemplare în întreaga lume, albumul a debutat pe primul loc în topurile din UK. Ultimul album al artistului a inclus hituri precum "Amazing", "Freeek!", "Shoot the Dog" sau "Flawless (Go to the City)".

Trending