Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show
INFO CONCERT:
Neversea 2019

George Michael a lansat videoclipul noului single "Let Her Down Easy"

George Michael a dezvăluit videoclipul piesei "Let Her Down Easy", primul single extras de pe albumul "Symphonica". Clipul alb-negru ce pune în valoare arta fotografică este regizat de Vaughan Arnell, vechi colaborator al lui Robbie Williams. Pentru rolul principal din videoclip, George Michael a ales-o pe Hannah Janes, un model relativ obscur.
George Michael - ”Let Her Down Easy”

George Michael - ”Let Her Down Easy” (secvență videoclip)

George Michael a revenit în peisajul muzical cu un videoclip extrem de minuțios lucrat și o piesă sensibilă, ce a făcut furori încă din anii '90. Lansată inițial de Terence Trent D'Arby în 1993, melodia "Let Her Down Easy" ajunge încă o dată în atenția publicului, oferindu-i-se astfel o nouă șansă de a fi apreciată.

Pentru clipul coverului "Let Her Down Easy", George Michael a dorit cadre alb-negru, de partea regizorală ocupându-se Vaughan Arnell. Hannah Janes, ce joacă rolul principal în acest videoclip, a fost aleasă în urma unei audiții la care au participat în jur de 3.000 de modele.

Povestea clipului gravitează în jurul percepției umane asupra inocenței, ipoteza fiindu-ne prezentată chiar la început, printr-un citat de Voltaire.

"E o superstiție infantilă a spiritului uman ideea de a considera virginitatea o virtute, și nu linia care separă ignoranța de înțelepciune" - Voltaire

VIDEOCLIP: George Michael - "Let Her Down Easy"

George Michael va lansa pe 17 martie cel de-al 16-lea album de studio, "Symphonica". Artistul britanic în vârstă de 49 de ani încheie astfel o pauză dicografică de 9 ani, revenind cu 17 piese produse împreună cu Phil Ramone. Cunoscutul producător de origine africană a colaborat de-a lungul carierei cu artiști precum Frank Sinatra, BB King, Elton John sau Stevie Wonder. Acesta s-a stins din viață în martie 2013, cauza morții fiind un anevrism cerebral.

Discul "Symphonica" a fost înregistrat în perioada desfășurării turneului cu același nume, respectiv 2011-2012. Materialul va putea fi achiziționat în varianta standard (14 piese) sau deluxe (17 piese), în format CD sau digital.

George Michael nu a mai lansat un material discografic din 2004, deși "Patience" a fost un album de succes. Vândut în peste 4 milioane de exemplare în întreaga lume, albumul a debutat pe primul loc în topurile din UK. Ultimul album al artistului a inclus hituri precum "Amazing", "Freeek!", "Shoot the Dog" sau "Flawless (Go to the City)".

Citește mai multe despre George Michael
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
TEASER: Single nou Coma - "CHIP"

Cei de la Coma au lansat un teaser al noului single "Chip", pe care îl puteți urmări pe InfoMusic. Single-ul...

Închide