Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show
INFO CONCERT:
Neversea 2019

George Michael a lansat un nou single, "Let Her Down Easy" - AUDIO

George Michael a dezvăluit primul single de pe noul album "Symphonica". Piesa se numește "Let Her Down Easy" și este un cover după melodia lansată de Terence Trent D'Arby's în 1993.
George Michael

George Michael

Noul single "Let Her Down Easy" a avut recent premiera la Magic Radio UK, fanii britanici având șansa de a asculta primii piesa lansată de George Michael. Deși inițial s-a anunțat că single-ul va fi dezvăluit pe 17 martie, odată cu albumul "Symphonica", artistul a hotărât, se pare, să dezvăluie acest cover cu o lună mai devreme.

Piesa originală "Let Her Down Easy" a fost lansată în 1993 de către Terence Trent D'Arby, artistul american cunoscut pentru hiturile "Wishing Well" și "Sign Your Name". Melodia se găsește pe albumul "Symphony or Damn", cel de-al treilea material din discografia lui D'Arby.

George Michael - "Let Her Down Easy" - AUDIO

George Michael va lansa pe 17 martie cel de-al 16-lea album de studio, "Symphonica". Artistul britanic în vârstă de 49 de ani încheie astfel o pauză dicografică de 9 ani, revenind cu 17 piese produse împreună cu Phil Ramone. Cunoscutul producător de origine africană a colaborat de-a lungul carierei cu artiști precum Frank Sinatra, BB King, Elton John sau Stevie Wonder. Acesta s-a stins din viață în martie 2013, cauza morții fiind un anevrism cerebral.

Discul "Symphonica" a fost înregistrat în perioada desfășurării turneului cu același nume, respectiv 2011-2012. Materialul va putea fi achiziționat în varianta standard (14 piese) sau deluxe (17 piese), în format CD sau digital.

George Michael nu a mai lansat un material discografic din 2004, deși "Patience" a fost un album de succes. Vândut în peste 4 milioane de exemplare în întreaga lume, albumul a debutat pe primul loc în topurile din UK. Ultimul album al artistului a inclus hituri precum "Amazing", "Freeek!", "Shoot the Dog" sau "Flawless (Go to the City)".

Videoclipul piesei "Let Her Down Easy" va fi lansat pe 4 februarie. Până atunci puteți urmări teaser-ul de mai jos.

TEASER VIDEOCLIP: George Michael - "Let Her Down Easy"

Citește mai multe despre George Michael
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noul single U2, "Invisible" - AUDIO

Single-ul "Invisible", dezvăluit de U2 în cadrul Super Bowl 2014 și oferit fanilor prin download gratuit, poate fi ascultat acum...

Închide