Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Gamma Ray a lansat "Hellbent" - Lyric Video

Gamma Ray a lansat lyric video-ul realizat pentru noul single "Hellbent". Acesta promovează viitorul album, intitulat "Empire Of The Undead", ce va fi lansat pe 28 martie 2014.

Concert Gamma Ray la Arenele Romane alaturi de Helloween

Power metaliștii de la Gamma Ray vor lansa pe 28 martie un nou album, intitulat "Empire Of The Undead". Discul, distribuit prin labelul EarMusic, a fost prefațat de apariția în 2013 a EP-ului "Master Of Confusion". Tot anul trecut Gamma Ray și Helloween au ajuns la București pe 16 martie, susținând un concert la Arenele Romane. Primul lyric video de promovare este pentru piesa "Hellbent" și poate fi urmărit pe InfoMusic.

Înregistrările la noul album s-au desfășurat în mai multe etape, formația lucrând printre concerte cu Eike Freese la pupitrul de mixaj. Gamma Ray ateriza în America de Sud când membrii au aflat prin telefon o veste teribilă de acasă: Hammer Studio fusese mistuit de un incendiu. Era vorba de casa lor, studioul de înregistrări, sala de repetiții și locul de întâlnire pentru multe trupe metal din Germania. Locul fusese distrus integral laolaltă cu toate instrumentele și echipamentele din dotare. Trupa s-a întors să evalueze pierderile și a luat-o de la capăt. Din fericire, înregistrările la noul album au supraviețuit mulțumită unor backup-uri.

Gamma Ray - "Hellbent" (Lyric Video)

Tracklist "Empire Of The Undead":

 1. Avalon
 2. Hellbent
 3. Pale Rider
 4. Born To Fly
 5. Master Of Confusion
 6. Empire Of The Undead
 7. Time For Deliverance
 8. Demonseed
 9. Seven
 10. I Will Return
 11. Built A World (European bonus track)
 12. Avalon (live from the final studio sessions)
 13. The Spirit (live from the final studio sessions 1)
 14. Empire Of The Undead (live from the final studio sessions 1)

Citește mai multe despre Gamma Ray
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Diesel lansează noul videoclip "Absolvent" la metrou

Diesel va lansa videoclipul piesei "Absolvent" pe 26 februarie. Trupa va fi prezentă miercurea aceasta la stația de metrou Piața...

Închide