Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Funk Rock Hotel 10 aduce Republica în Colectiv - LINE-UP COMPLET

Funk Rock Hotel sărbătorește ediția cu numărul zece pe 8 martie în Club Colectiv. Line-up-ul va fi unul alternative, incluzând trupe precum Republica, Hot Casandra, Moebius, Velosonics și The Speakers.

Publicat

pe

Republica
Republica │ FOTO: www.facebook.com

Republica este una dintre trupele iubite ale anilor ‘90, cunoscută mai ales pentru hiturile "Ready to Go" sau "Drop Dead Gorgeous". Saffron, solista grupului, e imaginea emblematică a acelor ani în care muzica alternative se îmbina cu sintetizotoarele ieșite din zona rave-ului britanic.

Hot Casandra înseamnă o combinație între muzica electronică și vocile puternice ale muzicii pop, cu influențe care duc înapoi la anii ‘80 și cluburile acelor vremuri. Cu o voce feminină parcă venita din altă lume și un groove electro de influență britanică, membrii Hot Casandra nu sunt deloc străini de succes și lumina reflectoarelor.

Moebius vin din zona de alternative indie, cu influențe de rock & roll și psihedelic, care dau un rezultat uneori hipnotic și greu de ignorat.

Velosonics înseamnă un pop-rock care prinde instant la public prin melodicitate. Cu un stil care ne duce cu gândul la muzica britanică, soundul lor e light și jucăus.

The Speakers ne duc înapoi în timp printr-un sound retro, dar catchy datorită îmbinării reușite între alternative-ul modern, sintetizatoarelor și riffurilor de chitară.

Biletele pentru Funk Rock Hotel 10 sunt disponibile la prețul de 30 de lei în presale și la intrarea în club, în ziua evenimentului costând 40 de lei.

Republica - "Ready to Go"

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri sâmbătă, 8 martie 2014

Funk Rock Hotel 10

Loc
Colectiv

Trending