Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Foster The People a lansat un videoclip retro - "Coming of Age"

Foster The People se întoarce la anii de glorie ai stilului retro printr-un nou videoclip, lansat pentru piesa "Coming of Age". Single-ul este primul extras de pe noul album "Supermodel", ce va apărea pe piață în martie anul acesta.
Foster The People - ”Coming Of Age” (secvență videoclip)

Foster The People - ”Coming Of Age” (secvență videoclip)

La aproape 4 ani de la apariția pe piață a hitului "Pumped Up Kicks" și peste 3 ani de la ultimul EP lansat, membrii Foster The People sunt pregătiți să prezinte publicului rodul muncii depuse într-o perioadă destul de îndelungată de timp. Trupa indie pop formată în 2009 și devenită populară în 2010 a dezvăluit primul single de pe noul album, "Coming Of Age". Piesa vine însoțită de un videoclip retro, ce se mulează ca o mănușă pe ritmul melodiei.

Discul "Supermodel" include 12 piese și va fi lansat pe 18 martie sub egida casei de discuri Columbia Records. În ce privește sound-ul, în noiembrie 2013 trupa anunța că următorul material nu va fi o continuare a albumului de debut "Torches".

"Nu va fi un album la care publicul să se aștepte. Cu siguranță piesele vor reprezenta pentru noi o evoluție, așa încât sunt nerăbdător să văd cum vor reacționa fanii. Indiferent dacă va fi de bine sau de rău", mărturisea Mark Foster într-un interviu.

Foster The People a luat ființă în Los Angeles, în urmă cu 5 ani, bazele formației fiind puse de Mark Foster. Trupa are deja în palmares două nominalizări la premiile Grammy, pentru albumul "Torches" (2011) și pentru single-ul "Pumped Up Kicks".

VIDEOCLIP: Foster The People - "Coming Of Age"

Tracklist "Supermodel":

 1. "Are You What You Want to Be"
 2. "Ask Yourself"
 3. "Coming of Age"
 4. "Nevermind"
 5. "Pseudologia Fantastica"
 6. "The Angelic Welcome of Mr. Jones"
 7. "Best Friend"
 8. "A Beginner's Guide to Destroying the Moon"
 9. "Goats in Trees"
 10. "The Truth"
 11. "Fire Escape"
 12. "Tabloid Super Junky"

Citește mai multe despre Foster The People
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Metallica și Scorpions cântă pe noul album tribut Ronnie James Dio

Metallica, Motorhead, Anthrax, Killswitch Engage, Rob Halford, Corey Taylor, Doro, Glenn Hughes și Scorpions apar pe noul albumul tribut Ronnie...

Închide