Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show

Foster The People a lansat un videoclip retro - "Coming of Age"

Foster The People se întoarce la anii de glorie ai stilului retro printr-un nou videoclip, lansat pentru piesa "Coming of Age". Single-ul este primul extras de pe noul album "Supermodel", ce va apărea pe piață în martie anul acesta.
Foster The People - ”Coming Of Age” (secvență videoclip)

Foster The People - ”Coming Of Age” (secvență videoclip)

La aproape 4 ani de la apariția pe piață a hitului "Pumped Up Kicks" și peste 3 ani de la ultimul EP lansat, membrii Foster The People sunt pregătiți să prezinte publicului rodul muncii depuse într-o perioadă destul de îndelungată de timp. Trupa indie pop formată în 2009 și devenită populară în 2010 a dezvăluit primul single de pe noul album, "Coming Of Age". Piesa vine însoțită de un videoclip retro, ce se mulează ca o mănușă pe ritmul melodiei.

Discul "Supermodel" include 12 piese și va fi lansat pe 18 martie sub egida casei de discuri Columbia Records. În ce privește sound-ul, în noiembrie 2013 trupa anunța că următorul material nu va fi o continuare a albumului de debut "Torches".

"Nu va fi un album la care publicul să se aștepte. Cu siguranță piesele vor reprezenta pentru noi o evoluție, așa încât sunt nerăbdător să văd cum vor reacționa fanii. Indiferent dacă va fi de bine sau de rău", mărturisea Mark Foster într-un interviu.

Foster The People a luat ființă în Los Angeles, în urmă cu 5 ani, bazele formației fiind puse de Mark Foster. Trupa are deja în palmares două nominalizări la premiile Grammy, pentru albumul "Torches" (2011) și pentru single-ul "Pumped Up Kicks".

VIDEOCLIP: Foster The People - "Coming Of Age"

Tracklist "Supermodel":

 1. "Are You What You Want to Be"
 2. "Ask Yourself"
 3. "Coming of Age"
 4. "Nevermind"
 5. "Pseudologia Fantastica"
 6. "The Angelic Welcome of Mr. Jones"
 7. "Best Friend"
 8. "A Beginner's Guide to Destroying the Moon"
 9. "Goats in Trees"
 10. "The Truth"
 11. "Fire Escape"
 12. "Tabloid Super Junky"

Citește mai multe despre Foster The People
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Metallica și Scorpions cântă pe noul album tribut Ronnie James Dio

Metallica, Motorhead, Anthrax, Killswitch Engage, Rob Halford, Corey Taylor, Doro, Glenn Hughes și Scorpions apar pe noul albumul tribut Ronnie...

Închide