Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Fanii lui Michael Jackson au fost despăgubiți cu 1 euro pentru daune morale

Conrad Murray, medicul găsit vinovat pentru moartea lui Michael Jackson, le plătește fanilor din Franţa despăgubiri morale. Suma este simbolică, de 1 euro pentru fiecare.
Fanii lui Michael Jackson

Fanii lui Michael Jackson

35 de fani ai lui Michael Jackson au intentat un proces împotriva doctorului Conrad Murray, care a fost condamnat în 2011 pentru omuciderea involuntară a artistului. Recent, un tribunal din Orelans, Franța a decis că 5 persoane au dovedit că au suferit "daune emoționale" după moartea lui Michael Jackson.

Cei 5 fac parte dintr-un comunitate de fani internațională și au adus dovezi medicale și martori pentru a dovedi suferința prin care au trecut. Doi dintre aceștia sunt francezi, doi sunt elvețieni, iar unul este belgian. Avocatul lor, Emmanuel Ludot a declarat că despăgubirile cerute au fost simbolice. În același timp, fanii speră să primească permisiunea de a vizita mormântul lui Michael Jackson din Los Angeles, care este închis pentru public.

Din câte știu eu este pentru prima dată în lume când este recunoscută noțiunea de daune morale în legătură cu un star pop. Au fost subiectul glumelor și sunt încântat că suferința lor a fost luată în serios de către lege, a declarat avocatul pentru AFP.

În ianuarie anul acesta, un tribunal din California a confirmat condamnarea lui Murray pentru omuciderea involuntară a lui Michael Jackson. Murray, care a fost eliberat din închisoare în octombrie 2013, susține în continuare că este nevinovat și că artistul s-a ucis singur, luând în mod accidental o supradoză de propofol anestezic. Însă, instanța de judecată a declarat că există dovezi substanțiale care demonstrează că Murray i-a administrat doza letală lui Michael Jackson.

Citește mai multe despre Michael Jackson
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bruno Mars, discurs motivațional la Ellen după Super Bowl - VIDEO

Bruno Mars a stabilit un nou record de audiență prin show-ul făcut la Super Bowl. Cu toate acestea, New York...

Închide