Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Eurovision 2014: Tudor Turcu & Clipa participă cu "World of Dreams" - AUDIO

Tudor Turcu participă și în acest an la Selecția Națională pentru Eurovision. Alături de trupa Clipa, câștigătorul X Factor cântă "World of Dreams", o piesă rock ritmată cu influențe folclorice. Ascultați melodia în articol.
Tudor Turcu (2014)

Tudor Turcu (2014)

Vocea guturală a lui Tudor Turcu, ritmurile rock folclorice (cu aparente influențe celtice) și strigăturile corului dau energie cântecului. Versurile sunt scrise de interpret, care este însoțit în cursa spre Copenhaga de Ionuț Dumitrescu (chitară), Ionuț Cadariu (clape și fluier), Codrin Puicaru (bas) și Bogdan Bălan (tobe). Compoziția "World of Dreams" este semnată de către toți cinci, înregistrarea pentru Selecția Națională fiind realizată la MagicSounds Studio.

Melodia a fost prezentată printr-un lyric video (disponibil mai jos) având ca fundal o poză dintr-o ședință foto specială realizată de Alex Csiki. Tudor Turcu își prezintă noul său stativ de microfon, realizat din piese auto.

Tudor Turcu își prezintă stativul de microfon realizat din componente auto

Tudor Turcu își prezintă stativul de microfon realizat din componente auto │ FOTO: Alex Csiki www.facebook.com

Anul trecut piesa lui Tudor Turcu s-a clasat pe locul 6. Finaliștii Selecției Naționale Eurovision 2014 vor fi publicați de TVR pe data de 20 februarie.

Versurile piesei "World of Dreams"

Near a low foothill,
Where the heaven's real
People are just fighting
For their life and hiding.

In the brightest light
From the darkest night
I dream that i am dreaming
My soul you are healing.

Chorus:

How many nights should I dream
For you to reach me through this world
..full of changes..
How many times should I scream
For you to hear the sound of my blood
...In this world of changes..

People passing by
Selling only lies
Nobody can see me
Only you can heal me

But I know someday
You will find the way
To save me from this feeling
Everyone is screaming

AUDIO: Tudor Turcu & Clipa - "World of Dreams"

Citește mai multe despre Tudor Turcu
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Toulouse Lautrec a lansat clipul "Nu se termină aşa" - VIDEO

Formaţia Toulouse Lautrec a dezvăluit un nou single de pe următorul album de studio. Piesa se intitulează "Nu se termină...

Închide