Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Sondaj Eurovision 2014: Ascultă și votează piesa care vrei să reprezinte România

O nouă ediție Eurovision strânge sub aceeași umbrelă cântăreți și compozitori cu spirit competitiv și dorința de a aduce în România primul trofeu. De la artiști cu experiență precum Mihai Trăistariu, Paula Seling și Ovi, la artiști ”fragezi” precum Ștefan Stan și Cezar Dometi, fiecare mizează pe sensibilizarea publicului printr-o piesă bună, de impact. Ascultă melodiile înscrise până acum și votează-ți favorita.

Publicat

pe

Sondaj: Voteaza piesa Romaniei la Eurovision 2014
Sondaj: Voteaza piesa Romaniei la Eurovision 2014

Melodia care va reprezenta România la Eurovision 2014 va fi aleasă pe 1 martie în Selecția Națională organizată de TVR.  Între timp, exprimă-ți preferințele în cadrul sondajului nostru. Vom adăuga noi piese pe măsură ce vor fi publicate online. Fiecare votant poate alege una sau maxim 11 melodii, scopul acestui sondaj fiind identificarea preferințele cititorilor noștri în privința piesei de Eurovision.

Răspunde la noul sondaj Eurovision:

[poll id="17"]

Potrivit unui alt sondaj derulat de InfoMusic înaintea publicării finaliștilor, cele mai apreciate 3 piese au fost: “Unpredictable” (The dAdA) - 38%, “Miracle” (Paula şi Ovi) - 36% și “Breathe” (Ştefan Stan feat. Teddy K) - 15%. Au răspuns atunci 954 de persoane.

"Breathe" - Ștefan Stan feat. TeddyK

Ștefan Stan promovează intensiv piesa "Breathe", interpretată alături de TeddyK, oferindu-ne un videoclip de impact, filmat sub apă. Ștefan Stan și-a câștigat notorietatea în 2011 odată cu obținerea primului loc în cadrul emisiunii-concurs "Vocea României".  Citește mai multe aici.

"Daca tu iubeşti" - Naomy

"Despre mine și ea" - Bere gratis

Odată cu anunțarea finaliștilor de către TVR, trupa Bere Gratis a lansat videoclipul piesei calificate în finala Selecției Naționale pentru Eurovision 2014.

"Fiorul iubirii" - Silvia Dumitrecu

"Hardjock" - Șăl (Marcel Crăciunescu)

"Hearts Collide" - Anca Florescu

"Kind of Girl" - Vizi Imre

Fost concurent la Vocea României, Vizi Imre își încearcă norocul la Selecția Națională pentru Eurovision 2014, cu o melodie jazz-pop. Citește mai multe aici.

"Letting go" - Renee Santana feat. Mike Diamondz

"Miracle" - Paula Seling și Ovi

Piesa "Miracle" se bucură de un lyric video colorat realizat de Radu Bucura. Melodia a  fost compusă de Ovi în colaborare cu Phillip Halloun, Beyond 51 și Frida Amundsen. Paula Seling și Ovi sunt hotărâți să reprezinte România la Eurovision 2014 și chiar să câștige competiția. Citește mai multe aici.

"One More Time" - Mirela Vaida Boureanu

Cunoscuta solistă vocală a Teatrului de Revistă “Constantin Tanase” din Bucuresti si moderatoare a emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”, Vaida își încerca norocul participând la Selecția Națională pentru Eurovision 2014 cu o piesă de dragoste.

"Unpredictable" - The dAdA

Trupa The dAdA participă anul acesta pentru prima dată la Eurovision. Melodia “Unpredictable” este una imprevizibilă, după cum sugerează și titlul ei. Combinația de genuri muzicale, de la pop-dance, rock, până la rap, dar și interpretarea, atât în engleză, cât și în română, surprind, făcând-o o concurentă atipică pentru Selecția Națională Eurovision 2014. 

"You Know" - The Zuralia Orchestra

Melodii propuse, dar care nu au intrat în finala Eurovision Romania

"Steaua din vis" - Cobzality & Matilda Pascal Cojocărița

Cobzality împreună cu Matilda Pascal Cojocărița s-au înscris la Eurovision 2014 cu o piesă care îmbină sonoritățile moderne, caracteristice trupei, cu muzica autentică românească. Citește mai multe aici.

"One" - Cezar Dometi

Cezar Dometi își încearcă pentru a doua oară norocul la Eurovision. Artistul a participat și anul trecut la preselecție alături de formația Spin. Acum se prezintă solo cu melodia "One",  compusă de Cezar împreună cu Tudor VeliscuCitește mai multe aici.

"World of Dreams" - Tudor Turcu & Clipa

Versurile sunt scrise de câștigătorul X Factor, care este însoțit în cursa spre Copenhaga de Ionuț Dumitrescu (chitară), Ionuț Cadariu (clape și fluier), Codrin Puicaru (bas) și Bogdan Bălan (tobe). Citește mai multe aici.

"Heartquake" - Colors In Stereo

Colors In Stereo participă anul acesta la Eurovision 2014 cu o piesă compusă de Stella Anița împreună cu Mihai Ogasanu și Bogdan Ionescu. Citește mai multe aici.

Trending