Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Sondaj Eurovision 2014: Ascultă și votează piesa care vrei să reprezinte România

O nouă ediție Eurovision strânge sub aceeași umbrelă cântăreți și compozitori cu spirit competitiv și dorința de a aduce în România primul trofeu. De la artiști cu experiență precum Mihai Trăistariu, Paula Seling și Ovi, la artiști ”fragezi” precum Ștefan Stan și Cezar Dometi, fiecare mizează pe sensibilizarea publicului printr-o piesă bună, de impact. Ascultă melodiile înscrise până acum și votează-ți favorita.
Sondaj: Voteaza piesa Romaniei la Eurovision 2014

Sondaj: Voteaza piesa Romaniei la Eurovision 2014

Melodia care va reprezenta România la Eurovision 2014 va fi aleasă pe 1 martie în Selecția Națională organizată de TVR.  Între timp, exprimă-ți preferințele în cadrul sondajului nostru. Vom adăuga noi piese pe măsură ce vor fi publicate online. Fiecare votant poate alege una sau maxim 11 melodii, scopul acestui sondaj fiind identificarea preferințele cititorilor noștri în privința piesei de Eurovision.

Răspunde la noul sondaj Eurovision:

Votează melodia României la Eurovision 2014 din lista finaliștilor!

 • “One More Time” - Mirela Vaida Boureanu (54%, 1.734 Voturi)
 • “Miracle” - Paula şi Ovi (17%, 542 Voturi)
 • “Unpredictable” - The dAdA (9%, 277 Voturi)
 • “Breathe” - Ştefan Stan feat. Teddy K (6%, 177 Voturi)
 • “Hearts Collide” - Anca Florescu (6%, 176 Voturi)
 • “Kind of Girl” - Vizi Imre (2%, 79 Voturi)
 • “Daca tu iubeşti” - Naomy (2%, 65 Voturi)
 • “Letting Go” - Renée Santana & Mike Diamondz (2%, 58 Voturi)
 • “Despre mine şi ea” - Bere Gratis (1%, 43 Voturi)
 • “You Know” - The Zuralia Orchestra (1%, 27 Voturi)
 • “Hardjock” - Șăl (Marcel Crăciunescu) (1%, 17 Voturi)
 • “Fiorul iubirii” - Silvia Dumitrescu (0%, 7 Voturi)

Total Voturi: 3.002

Potrivit unui alt sondaj derulat de InfoMusic înaintea publicării finaliștilor, cele mai apreciate 3 piese au fost: “Unpredictable” (The dAdA) - 38%, “Miracle” (Paula şi Ovi) - 36% și “Breathe” (Ştefan Stan feat. Teddy K) - 15%. Au răspuns atunci 954 de persoane.

"Breathe" - Ștefan Stan feat. TeddyK

Ștefan Stan promovează intensiv piesa "Breathe", interpretată alături de TeddyK, oferindu-ne un videoclip de impact, filmat sub apă. Ștefan Stan și-a câștigat notorietatea în 2011 odată cu obținerea primului loc în cadrul emisiunii-concurs "Vocea României".  Citește mai multe aici.

"Daca tu iubeşti" - Naomy

"Despre mine și ea" - Bere gratis

Odată cu anunțarea finaliștilor de către TVR, trupa Bere Gratis a lansat videoclipul piesei calificate în finala Selecției Naționale pentru Eurovision 2014.

"Fiorul iubirii" - Silvia Dumitrecu

"Hardjock" - Șăl (Marcel Crăciunescu)

"Hearts Collide" - Anca Florescu

"Kind of Girl" - Vizi Imre

Fost concurent la Vocea României, Vizi Imre își încearcă norocul la Selecția Națională pentru Eurovision 2014, cu o melodie jazz-pop. Citește mai multe aici.

"Letting go" - Renee Santana feat. Mike Diamondz

"Miracle" - Paula Seling și Ovi

Piesa "Miracle" se bucură de un lyric video colorat realizat de Radu Bucura. Melodia a  fost compusă de Ovi în colaborare cu Phillip Halloun, Beyond 51 și Frida Amundsen. Paula Seling și Ovi sunt hotărâți să reprezinte România la Eurovision 2014 și chiar să câștige competiția. Citește mai multe aici.

"One More Time" - Mirela Vaida Boureanu

Cunoscuta solistă vocală a Teatrului de Revistă “Constantin Tanase” din Bucuresti si moderatoare a emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”, Vaida își încerca norocul participând la Selecția Națională pentru Eurovision 2014 cu o piesă de dragoste.

"Unpredictable" - The dAdA

Trupa The dAdA participă anul acesta pentru prima dată la Eurovision. Melodia “Unpredictable” este una imprevizibilă, după cum sugerează și titlul ei. Combinația de genuri muzicale, de la pop-dance, rock, până la rap, dar și interpretarea, atât în engleză, cât și în română, surprind, făcând-o o concurentă atipică pentru Selecția Națională Eurovision 2014. 

"You Know" - The Zuralia Orchestra

Melodii propuse, dar care nu au intrat în finala Eurovision Romania

"Steaua din vis" - Cobzality & Matilda Pascal Cojocărița

Cobzality împreună cu Matilda Pascal Cojocărița s-au înscris la Eurovision 2014 cu o piesă care îmbină sonoritățile moderne, caracteristice trupei, cu muzica autentică românească. Citește mai multe aici.

"One" - Cezar Dometi

Cezar Dometi își încearcă pentru a doua oară norocul la Eurovision. Artistul a participat și anul trecut la preselecție alături de formația Spin. Acum se prezintă solo cu melodia "One",  compusă de Cezar împreună cu Tudor VeliscuCitește mai multe aici.

"World of Dreams" - Tudor Turcu & Clipa

Versurile sunt scrise de câștigătorul X Factor, care este însoțit în cursa spre Copenhaga de Ionuț Dumitrescu (chitară), Ionuț Cadariu (clape și fluier), Codrin Puicaru (bas) și Bogdan Bălan (tobe). Citește mai multe aici.

"Heartquake" - Colors In Stereo

Colors In Stereo participă anul acesta la Eurovision 2014 cu o piesă compusă de Stella Anița împreună cu Mihai Ogasanu și Bogdan Ionescu. Citește mai multe aici.

Citește mai multe despre CobzalityMihai TrăistariuOviPaula SelingȘtefan Stan
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
De Valentine's Day, Antract "Începe să bată" - LYRIC VIDEO

Antract a lansat un nou single, intitulat "Începe să bată". Piesa este cadoul trupei "pentru cei ce îndrăznesc să vorbească...

Închide