Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Eurovision 2014: Mirela Vaida Boureanu participă la finala Selecției Națională cu piesa "One more time"

Cunoscuta solista a Teatrului de Revista "Constantin Tănase" din București și moderatoare a emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", Mirela Vaida Boureanu se numără printre cei 12 finaliști ai Selecției Naționale pentru Eurovision 2014. Artista s-a înscris cu o melodie de dragoste, intitulată "One more time".

Publicat

pe

Mirela Vaida Boureanu
Mirela Vaida Boureanu

Totul a început dintr-o joacă, eu dorindu-mi să înregistrez o melodie a mea, proprie și personală, pentru că toată lumea mă întreba despre un album muzical. Aceasta este prima mea înregistrare în studio. L-am întâlnit pe Bogdan Tascău, compozitor și Producator Muzical care, ascultându-mă, mi-a recomandat piesa "One more time". Am simțit că mi se potrivește și datorită liniei melodice, armoniei, melancoliei și nostalgiei pe care o simt ori  de câte ori o ascult, a declarat Mirela Vaida Boureanu.

"One more time" este o melodie de stare, de liniște, ce aduce aminte de povești, de lumea boemă, chiar de Parisul interbelic, este melodia care se simte, se transmite, abia apoi se cântă.

În urma ascultării celor 150 de melodii validate să participe la Selecţia Naţională Eurovision, juriul a decis un număr de 12 piese care să concureze în finala din 1 martie. Dintre cele 12 de melodii calificate, telespectatorii împreună cu juriul de specialişti vor alege, în prima zi a primăverii, cântecul care ne va reprezenta în acest an la finala internaţională a concursului, în Copenhaga.

Înregistrările in studio necesită multă răbdare și migală, multă muncă, de o parte și de alta, așa încât vreau să mulțumesc lui Bogdan și echipei Code Production pentru felul în care m-au primit și, mai ales, pentru încrederea pe care mi-o acordă, alegându-mă.. Trebuie spus că Bogdan a fost unul dintre câștigătorii Eurovision, etapa națională, reprezentând România în anul 2007, în Finlanda, cu trupa Totomondo, el fiind și compozitorul piesei. Așadar, presiunea și cerințele sunt mari și mi-am propus să nu dezamăgesc, a adăugat artista.

Ediția din 2014 a concursului Eurovision se va desfășura la arena B&W Hallerne din Copenhaga, Danemarca, fostul complex industrial construit în anii '60 urmând a fi transformat într-o "insulă Eurovision". Copenhaga a mai găzduit concursul în 1964 şi 2001, precum și ediția aniversară din 2005, când s-a sărbătorit împlinirea a 50 de ani de la primul show televizat al competiției.

Muzica este prima mea iubire, prima mea chemare, mi-a dat totul fără să-mi ceară nimic, ea dându-mi nenumărate satisfacții și simt asta ori de câte ori cânt pe scena Teatrului de Revista Constantin Tănase, a cărui solistă sunt, ori de câte ori cânt cu bandul meu, VAIDA SHOW. DE DATA ACEASTA, VREAU Să SIMT EMOȚIE ȘI DE PE SCENA EUROVISION!!!, a spus optimistă cântăreața.

Mirela Vaida Boureanu - "One more time"

Comentează

Trending