Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Eurovision 2014: Mihai Trăistariu a hotărât să se retragă din concurs

La doar câteva zile de la anunțul privind înscrierea la Eurovision 2014 cu piesa "I'm sorry", Mihai Trăistariu a hotărât să se retragă din competiție. Află ce explicații a oferit artistul.

Mihai Trăistariu

Deși mulți îl considerau un competitor puternic pentru ediția de anul acesta a Eurovision 2014, Mihai Trăistariu a luat decizia de a nu mai participa. Conform declarațiilor sale, deși consideră că piesa "I'm sorry" are potențial, nu crede că va fi îndeajuns de bună pentru a aduce României primul trofeu.

"Piesa e foarte bună și-mi vine mănușă. Însă, pentru Eurovision, mi-am dat seama că mie îmi trebuie ceva mai mult. Eurovisionul nu mai e de mult timp un concurs doar de creație sau care valorifică vocile bune. Eurovision e un amalgam de forțe, un întreg spectacol de voce, piesă, show. Trebuie să le ai pe toate, altfel riști să vii cu coada între picioare. Iar eu nu pot suport asta! Mi-am dorit și-mi doresc din toți rărunchii să revin pe scena marelui concurs european, însă simt că anul asta nu sunt la maximum. Ceva îmi spune că nu e momentul meu, inima-mi dicteză că pot mai mult.Iertați-mă dacă nu am ales după dorința voastră, însă tot ce-mi doresc eu de la Eurovision este locul întâi. Nu vrea să mă duc acolo ca să mă întorc cu vreun loc 11, sau 15, sau, doamne fereste, 20. Nu vreau să dezamăgesc! Vă promit că piesa va avea un videoclip demențial. Am decis s-o promovez în continuare ca pe noul meu single", a declarat Mihai Trăistariu într-un interviu acordat Cancan.ro.

Susținătorii artistului se vor putea bucura, așadar, de un single nou și de un videoclip ce va fi lansat în curând. În competiția pentru Eurovision 2014 vor rămâne nume precum: Ovi și Paula SelingMatilda Pascal Cojocărița și Cobzality, Ștefan Stan și TeddyK, The dAdA, Cezar Dometi. Lista completă a participanților nu a fost dezvăluită încă.

Mihai Tristariu - "I'm sorry"

Citește mai multe despre Mihai Trăistariu
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
AC/DC plănuiește un turneu mondial aniversar și un album nou în 2014

Solistul Brian Johnson a dezvăluit că AC/DC va intra în studio în această primăvară pentru a înregistra un nou album....

Închide