Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Eurovision 2014: Colors In Stereo participă cu "Heartquake" - AUDIO

Trupa Colors In Stereo s-a înscris la Eurovision 2014 cu piesa "Heartquake", compusă de Mihai Ogășanu. Soliștii formației, Stella Anița și Andrei Chermeleu sunt foști concurenți de la Vocea României. Piesa poate fi ascultată în articol.

Publicat

pe

Trupa Colors In Stereo (2014)
Trupa Colors In Stereo (2014)

Colors In Stereo participă anul acesta la Eurovision 2014 cu o piesă compusă de Mihai Ogasanu împreună cu Stella Anița și Bogdan Ionescu. Melodia se numește "Heartquake" și a fost produsă la CentralBPM Studio.

"Suntem gata de Eurovision România. A început numărătoarea inversă!", a anunțat trupa cu entuziasm pe pagina de Facebook.

După o absență de 9 ani din competiția Eurovision, Mihai Ogășanu este decis ca în 2014 să își ia revanșa. Ocupat cu multe proiecte, compozitorul n-ar fi participat nici anul acesta la Eurovision dacă, la o discuție prietenească cu Stella (care i-a fost colegă de liceu), Andrei și Bogdan Ionescu (chitaristul trupei Colors In Stereo) n-ar fi apărut ideea unei colaborări în vederea participării la concurs. Au urmat apoi două săptămâni intense de lucru în studio în urma cărora a apărut ”Heartquake”, o piesă antrenantă, energică, pozitivă, în limba engleză, cu un refren ușor de reținut.

Mihai Ogășanu (2014)

Mihai Ogășanu (2014)

”I-am urmărit pe Stella și Andrei la Vocea României și am încredere în ei. Au o energie frumoasă, specifică marilor artiști internaționali, și asta mi-a plăcut foarte mult”, povestește Mihai Ogășanu. ”In momentul în care ne-am propus să participăm la Eurovision, prima persoană la care ne-am gândit a fost Mihai”, mărturisește Bogdan Ionescu.

Mihai Ogășanu a participat la Eurovision în 2005 în calitate de compozitor al piesei "Lele", interpretată de Loredana, cu care a ocupat locul 2. Încurajați de reacția pozitivă a publicului la prestația Stellei și a lui Andrei la Vocea României, Colors In Stereo se află la prima lor participare în concurs. Înființată în 2011, Colors In Stereo înseamnă în prezent: Stella Anița, Andrei Chermeleu - lead vocals, Bogdan Ionescu - chitară, Marian Hâncu - clape, Robert Acsintoaie - bass. Piesele din repertoriul lor sunt energice, calde, pozitive și reorchestrate în maniera Colors In Stereo.

Colors In Stereo - "Heartquake"

Versuri Colors In Stereo - "Heartquake" 

Have you listened lately ?
Do you follow your heart ?
I know it's just a whisper that you feel
Calling your name far beyond the time

What about those feelings
Beneath your skin
It's just a game of fear and love combined
Until one will disappear

Now the flames burn
When the tides turn
It happens in a moment
Older than time
When you'll find the truth inside yourself
And you know how to sing your life,
Dancing in the stillness of the mind
Be here now!

Hume en Beh
Si Wah Ya Yah
Hume en Beh
Si Wah Ya Yah

Older than time
Stronger than wine
The burning flame in this heart of mine

Hume en Beh
Si Wah Ya Yah
Hume en Beh
Si Wah Ya Yah

Older than time
Stronger than wine
The burning flame in this heart of mine

There's a deeper heartquake
Underneath the sea
Breaking away those tears of mine
I know -- life has just begun

Say it if you mean it
"I release my fears !"
Then the flame shall rise again and love,
Will never disappear

Tomorrow, is a brand new day
I follow, my inner voice is gonna lead the way

Trending