Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Emilia Popescu, invitata trupei Taxi în concertul aniversar

Emilia Popescu va participa ca invitat special la concertul aniversar Taxi, ce va avea loc pe 17 martie la Sala Palatului. Pe lista invitaților anunțați se regăsesc, de asemenea, Maia Morgenstern, Marius Florea Vizante, Corul Madrigal, Cornelia Tihon și Grupul de Copii „Do Re Mi”. Membrii Taxi vor avea alături de ei în concert 6 actori, alte 3 nume urmând a fi anunțate în perioada următoare.
Emilia Popescu

Emilia Popescu

De ceva vreme, trupa Taxi s-a mutat în sala de repetiții, unde se pregătește pentru spectacolul "Taxi – 15 ani", ce va avea loc pe 17 martie la Sala Palatului. La actuala reședință, membrii trupei primesc și vizite. Unul dintre oaspeții pe care i-a avut recent este Emilia Popescu, ce va fi alături de Taxi în cadrul concertului aniversar.

Actriță la Teatrul Bulandra și în paralel o prezență dinamică și reconfortantă într-o serie de emisiuni de divertisment, Emilia Popescu a crescut într-o familie de artiști. În 1988 a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică "I.L. Caragiale" Bucureşti, clasa prof. Olga Zamfirescu, Florin Zamfirescu. În "Cafeneaua" lui Sam Bobnik a fost Janet, iar în "Poveste de iarnă" de Shakespeare a fost Hermiona. Emilia Popescu este apreciată, de asemenea, pentru rolurile din filmele "Moromeţii", "În fiecare zi mi-e dor de tine", "Liliacul înfloreşte a doua oară" sau "Divorţ din dragoste".

O altă invitată a trupei Taxi este Cornelia Tihon. Venită din Basarabia la vârsta de 10 ani, tânăra artistă este masterandă (cu nota maximă) a Conservatorului din București. La 25 de ani interpretează genuri muzicale diverse (clasic, rock, folclor, jazz) la 25 de instrumente aerofone (de la fluier, la tulnic sau bucium).

Taxi alături de Cornelia Tihon

Taxi alături de Cornelia Tihon

"An după an, trupa Taxi m-a făcut să fredonez refrene noi, mereu interesante, mereu frumoase…Sunt onorată și fericită să fiu alături de Taxi pe scena Sălii Palatului." - Cornelia Tihon

În cadrul spectacolului de pe 17 martie, formația va interpreta hiturile binecunoscute, dar și piese de pe noul disc. Fondator, compozitor și textier al trupei Taxi, Dan Teodorescu și-a pus întreg sufletul în acest proiect. Având la activ peste o mie de concerte, o participare la Eurovision, șapte albume, numeroase videoclipuri, zeci de premii, Taxi revine la Sala Palatului pentru a-și spune povestea. O va face în stilul caracteristic, adică cu autoironie și umor.

Biletele pentru acest concert sunt disponibile în Rețeaua Eventim. Copiii sub 6 ani au acces gratuit, dacă părinții sunt dispuși să îi țină în brațe. Pentru persoanele cu dizabilitati se pun la dispozitie 6 locuri gratuite, care vor fi ocupate in ordinea solicitarii acestora la adresa de email [email protected]

Taxi - 15 ani

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Emilia PopescuTAXI
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Paolo Nutini a lansat "Iron Sky" (Abbey Road Live Session) - VIDEO

După un "Scream (Funk My Life Up)" menit să anunțe că Paolo Nutini s-a întors, scoțianul continuă să-și facă auzită...

Închide