Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Elton John retrăiește vremuri legendare în noul videoclip "Harmony"

În amintirea anilor de glorie ai muzicii Elton John, artistul oferă publicului secvențe video în premieră din cadrul turneului "Goodbye Yellow Brick Road". Noul videoclip "Harmony" poartă ascultătorul în anii '70, într-o perioadă a hiturilor "Candle in the Wind", "Bennie and the Jets" și "Saturday Night's Alright for Fighting".

Elton John în cadrul turneului "Goodbye Yellow Brick Road"

Înainte de lansarea noii variante remasterizate a albumului "Goodbye Yellow Brick Road", Elton John deschide mai întâi apetitul pentru gustul anilor '70. Prin secvențe video ce păstrează nealterată aroma muzicii acelei perioade, artistul în vârstă de 66 de ani retrăiește amintiri din cei mai frumoși ani ai carierei sale.

Noul videoclip "Harmony" îi oferă lui Elton John ocazia perfectă de a dezvălui în premieră imagini din cadrul turneului "Goodbye Yellow Brick Road", artistul încorporând vizualul în promovarea ediției aniversare a celui mai bine vândut disc din cariera sa. "Goodbye Yellow Brick Road", lansat inițial pe 5 octombrie 1973, este considerat cel mai bun album Elton John. Materialul discografic a fost introdus în 2003 în Grammy Hall of Fame, revista Rolling Stone poziționându-l pe locul 91 în Top 500 Cele mai bune albume ale tuturor timpurilor. Discul s-a vândut în peste 31 de milioane de exemplare la nivel internațional.

Pentru a sărbători cei 40 de ani de la apariția pe piață a acestui album, Elton John va relansa "Goodbye Yellow Brick Road" anul acesta, pe 24 martie. Noua ediție aniversară va include ca bonus coveruri după hiturile sale în interpretarea unor artiști precum Emeli Sandé, Ed Sheeran, Fall Out Boy, Hunter Hayes și Imelda May.

Elton John a început să cânte la pian în jurul vârstei de patru ani și a studiat la Academia Regală de Muzică de la 11 ani. În cei aproape 50 de carieră muzicală artistul a vândut peste 250 de milioane de albume și single-uri iar publicația Billboard Magazine l-a numit unul dintre cei mai de succes artiști solo din toate timpurile.

Elton John - "Harmony" (Videoclip)

Citește mai multe despre Elton John
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Madonna lucrează la un nou album - VIDEO

Madonna a confirmat pentru presa din Canada că lucrează la un nou album. Ultimul material al reginei pop s-a intitulat...

Închide