Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Ellie Goulding a lansat "Beating Heart" - LYRIC VIDEO

Ellie Goulding a lansat un lyric video pentru noua piesă "Beating Heart", inclusă pe coloana sonoră a noului film "Divergent", în care joacă Shailene Woodley, Theo James și Kate Winslet.

Publicat

pe

Ellie Goulding
Ellie Goulding

"Divergent" este unul dintre cele mai așteptate filme ale acestui an. Acesta se bucură de un soundtrack interesant compus din partituri semnate de Hans Zimmer și Junie XL și de piese de la artiști de top precum Snow Patrol, Ellie Goulding, Banks, Woodkid și Skrillex.

Ellie Goulding apare cu 3 piese pe coloana sonoră, "Dead in the Water", "My Blood" și "Beating Heart", care este o melodie nouă, realizată special pentru film. Cântecul beneficiază de un lyric video ce prezintă secvențe din "Divergent".

Pentru mine, filmul este despre o tânără femeie care se descoperă pe sine, se transformă și devine foarte puternică din punct de vedere social. Este un portret intim și personal, iar muzica lui Ellie are această calitate de intimitate. Te introduce în inima personajelor, în sufletele și mințile lor. Când cântă, vocea sa rezonează în interiorul tău. Muzica ei este perfectă pentru personajul principal, Tris. În ultima scenă din film, Tris tocmai a trecut prin mai multe tragedii, chiar dacă și-a înfrânt dușmanii. Ellie a compus "Beating Heart" și am știu că este perfectă pentru final. Versurile ei fuzionează cu vocea lui Tris, iar muzica oferă peliculei un sentiment de tragedie. Tristețea este încă prezentă, dar este transcendentă. Este o piesa fantastică, a declarat regizorul Neil Burger.

"Divergent" va avea premiera în cinematografele din România pe data de 21 martie, iar soundtrack-ul va fi disponibil începând cu 11 martie.

Tracklist "Divergent: Original Motion Picture Soundtrack"

 1. Find You - Zedd featuring Matthew Koma and Miriam Bryant
 2. Beating Heart - Ellie Goulding
 3. Fight For You - Pia Mia featuring Chance The Rapper
 4. Hanging On (I See MONSTAS Remix) - Ellie Goulding
 5. I Won’t Let You Go - Snow Patrol
 6. Run Boy Run - Woodkid
 7. Backwards -Tame Impala and Kendrick Lamar
 8. I Need You - M83
 9. In Distress - A$AP Rocky featuring Gesaffelstein
 10. Lost And Found (ODESZA Remix) - Pretty Lights
 11. Stranger - Skrillex with KillaGraham from Milo & Otis and Sam Dew
 12. Dream Machines - Big Deal
 13. Dead in the Water - Ellie Goulding
 14. I Love You - Woodkid (Deluxe Edition)
 15. Waiting Game - Banks (Deluxe Edition)
 16. My Blood - Ellie Goulding (Deluxe Edition)

LYRIC VIDEO: Ellie Goulding - "Beating Heart"

PUBLICITATE
Comentează

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Trending