Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Deep Purple

Elena Gheorghe lucrează cu Laurențiu Duță la un single internațional în 2014

Elena Gheorghe are planuri mari pentru 2014. Artista vrea să lanseze două single-uri noi în România și unul internațional. Aceasta continuă colaborarea de succes cu Laurențiu Duță.
Elena Gheorghe la Kiss Fm

Elena Gheorghe la Kiss Fm

Invitată la matinalul de la Kiss FM, moderat de Mihai Găinușă și Dezbrăcatu, Elena Gheorghe a declarat că va lansa cât de curând un single nou, la care Laurențiu Duță lucrează în Los Angeles. Momentan, aceasta a auzit piesa doar prin telefon și abia așteaptă să o asculte în varianta finală. În plus, artista vrea să cucerească topurile internaționale în 2014 cu un alt single special și pregătește un album nou.

Avem un single pentru aici, un single pentru 'afară', în toamnă încă un single pentru România.

Noua piesă pe care o voi scoate va fi o surpriză chiar și pentru mine, pentru că acum Laurențiu Duță este plecat în Los Angeles pentru muzică și se va întoarce și atunci o voi auzi de la cap la coadă. Deocamdată am auzit-o prin telefon. Știu că va o fi o piesă foarte frumoasă și va fi cântată din suflet pentru oamenii care îmi ascultă muzica și-mi sunt alături, a mărturisit Elena Gheorghe.

Elena Gheorghe începe 2014 și cu un nou look. Mai nou, aceasta este pasionată de berete pariziene și de stilul vestimentar abordat de Brigitte Bardot în filmele sale. În legătură cu subiectul Eurovision, artista a mărturisit că nu este se gândește să participe la concursul muzical.

Tot în cadrul interviului, Mihai Găinușă a întrebat-o pe Elena Gheorghe de ce se promovează și prin poze în lenjerie intimă:

Vreau să te întreb o chestie mai delicată: de ce ai publicat poza aia sexy a ta? s-a interesat Mihai Găinușă, referindu-se la o fotografie în care artista apare în lenjerie intimă, postată pe contul acesteia de Facebook.

Dar nu eram eu. Era sosia mea, a răspuns răzând invitata.

Tu ai voce. De ce vrei să te promovezi prin chestia asta, prin lenjerie?, a dojenit-o Mihai Găinușă.

Păi, depinde despre ce ședință foto e vorba. Ia, arată-mi-o și mie, a răspuns Elena, explicând ulterior că este vorba de un promo pentru "Ecou".

De Valentine's Day, Elena Gheorghe va concerta la Suceava. Aceasta sărbătorește mai des ziua de Dragobete, decât Valentine's Day, iar la capitolul cadouri, are un top bine definit: fiul său, Nicolas, este cel mai frumos cadou primit vreodată, pe locul doi este o vacanță foarte reușită, iar pe 3 este un microfon.

Citește mai multe despre Elena GheorgheLaurențiu Duță
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Goran Bregovic și Florin Salam, concert în premieră la Sala Palatului

Legenda Balcanilor, Goran Bregovic, revine în România împreună cu “Wedding and Funeral Band” pentru a dezlănțui energiile într-un show grandios,...

Închide