Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show
INFO CONCERT:
Neversea 2019

Direcția 5 a lansat un nou single, "Emoție" - AUDIO

De Valentine's Day, Direcția 5 va concerta pe 14 februarie la Sala Palatului din București. Pentru a acest eveniment trupa a lansat un nou single, intitulat sugestiv "Emoție".

Cristi Enache - Concert Direcția 5 la Sala Palatului - 30 octombrie 2013

Pe 14 februarie la Sala Palatului din București, începând cu orele 19:30, Direcția 5, te invită la un concert concert unic de Valentine's Day. Pentru a promova cât mai bine evenimentul trupa a lansat un nou single, intitulat sugestiv "Emoție".

"Zâmbetul face minuni", ultimul album Direcția 5, a fost lansat pe 30 octombrie 2013 în cadrul unui conert de amploare susținut la Sala Palatului din București. Cei prezenți la eveniment au petrecut 2 ore alături de hituri precum “Dacă ai ști”, “Povestea noastra”, “Obsesia”, “Tot ce vrei”, “Ce mai faci”, “Îți mulțumesc”, “Caut altceva”, “Ai un loc”, “O fată ca ea” și “Iartă-mă”.

Direcția 5 - "Emoție"

Direcția 5 a luat ființă în anul 1991, la București. În 1992, lansează albumul “La vulturul de mare cu peștele în gheare”, după care pleacă în Bulgaria la festivalul “Orfeul de aur”, iar în octombrie prezintă două piese noi la festivalul de la Bregenz, Austria, unde obține premiul II, înregistrarile live fiind transmise de MTV. Urmează o lungă istorie muzicala ce face ca Direcția 5 să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare. Componența trupei este: Marian Ionescu (clape), Cristi Enache (voce), Niculae Damalan (chitara), Marius Keseri (tobe), Toni Șeicărescu (voce), Carmin Ionescu (bass) și Gabriel Bala (tobe, percuție).

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Direcția 5
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
VIDEOCLIP: Ștefan Stan - "Breathe" feat. TeddyK (Eurovision 2014)

Ștefan Stan și TeddyK au lansat videoclipul piesei "Breathe", cu care s-au înscris la Selecția Națională Eurovision 2014. Pentru acest...

Închide