Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Diesel lansează noul videoclip "Absolvent" la metrou

Diesel va lansa videoclipul piesei "Absolvent" pe 26 februarie. Trupa va fi prezentă miercurea aceasta la stația de metrou Piața Unirii I din București, unde va cânta piesa. În paralel, clipul nou va fi proiectat pe ecranele din stație.
Diesel, 2013

Diesel, 2013 (foto: Mihai Ion)

"‘Absolvent’ este o piesă în care fiecare se regăsește ușor. Ne schimbăm. Cu toții. Imperceptibil. Nu repede. Nu este nici bine, nici rău. E altfel. Pașii sunt aceiași, doar drumul e diferit", povestește Sorin Danescu, solistul trupei.

Evenimentul de lansare, realizat cu sprijionul Metrorex, va avea loc miercuri, pe 26 februarie, de la 08:30 dimineata. Astfel, pe o scena amplasată în mijlocul peronului, trupa Diesel va cânta live single-ul "Absolvent", la interval de 15 minute. Călătorii vor putea urmări în premieră noul videoclip, fiecare urmând să primească drept suvenir câte o insignă de “absolvire” din partea membrilor trupei.

Piesa, lansată în decembrie împreună cu MediaPro Music și produsă în studiourile HaHaHa Production, va fi difuzată și în stațiile Universitate și Eroilor, în vreme ce pe ecranele din toate stațiile de metrou bucureștene vor fi difuzate secvențe din clip.

"De obicei, o stație de metrou dimineața este un mediu în care călătorii își poartă pașii zi de zi către locurile unde-și exercită rutina. Nu și în ziua de 26 februarie, pentru că atunci formatia Diesel, pe care o reprezint, își propune să aducă o mică evadare din acest ritual matinal. Sperăm ca prietenii noștri călători să rezoneze cu mesajul nostru", a mai spus Sorin Danescu.

Diesel a luat nastere în iulie anul trecut la inițiativa lui Sorin Danescu, cel care a înființat în urmă cu 15 ani trupa Vița de Vie. Sorin a atras acum un grup de muzicieni cu experiență, fiindu-i alături Alex Lambrino – bass, Alex Georgescu – chitară și Doru Diaconu - tobe.

Videoclipul "Absolvent" redă în mod creativ, dar fidel, povestea piesei, pentru aceasta fiind nevoie de construcția cât mai fidelă a unor birouri, precum și de foarte mulți actori, aflați la "locul de muncă". Până la lansarea noului clip, puteti urmari mai jos un lyric video al piesei.

Diesel - "Absolvent"

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
VIDEO: Orașele din România sunt "Happy"

După ce bucureștenii s-au declarat "Happy", locuitorii mai multor orașe din România au lansat propriile versiuni inspirate de hitul lui...

Închide