Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Delia lansează noul single "Ipotecat" feat. Uddi

Delia pregătește lansarea unui nou single împreună cu un videoclip. Acesta se intitulează "Ipotecat" și este cântat în colaborare cu Uddi, fost concurent X Factor. Vezi poze de la filmări.
Delia feat. Uddi -

Delia feat. Uddi - "Ipotecat"

"Ipotecat" este cel mai nou single pe care Delia îl va lansa săptămâna aceasta. Pentru coperta single-ului, artista a colaborat cu fotograful Dimitri Caceaune și graficianul David Gal. Melodia, cântată în colaborare cu Uddi, fost concurent X Factor se bucură și de un videoclip ce va fi prezentat în premieră odată cu single-ul. Concertul de lansare este programat în The Vintage Pub, pe 20 februarie, începând cu ora 22:00, iar pentru eveniment sunt anunțați invitați surpriză.

Poze de la filmările clipului "Ipotecat" - Delia feat. Uddi

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Prima experiență pe plan muzical a lui Uddi (Dragoș Udilă) a fost X Factor, care a reprezentat o provocare și un pas important pentru cariera sa muzicală, acesta fiind locul unde a luat primele lecții de canto, unde a învățat de la oameni profesioniști și unde legat prietenii. Participarea l-a concurs l-a adus în atenția lui Randi, începând astfel colaborarea cu Famous Production. Prima piesă lansată de acesta este "Ragga Day". Cu un tempo lent, izbucniri antrenante și influențe reggae, melodia vorbește despre pofta de viață, relațiile umane, sărăcia și alte probleme sociale.

Stilul lui Uddi este unul care te binedispune. Dragoș este talentat, original, inventiv și dedicat muzicii. Piesa este una care se potrivește perfect cu stilul său și este genul de melodie care te face să zâmbești, a motivat Randi alegerea sa.

Citește mai multe despre Delia MatacheUDDI (Dragoș Udilă)
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eurovision 2014: Vizi Imre prezintă "Kind of Girl" - AUDIO

Fost concurent la Vocea României, Vizi Imre își încearcă norocul la Selecția Națională pentru Eurovision 2014, cu o melodie jazz-pop....

Închide