Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

Delia a lansat clipul "Ipotecat" feat. Uddi - VIDEOCLIP

Delia a lansat noul single "Ipotecat" alături de un videoclip. Piesa este cântată în colaborare cu Uddi (Dragoș Udilă), fost concurent al emisiunii X Factor.
Delia feat. Uddi -

Delia feat. Uddi - "Ipotecat"

"Ipotecat" este cel mai nou single pe care Delia l-a prezentat în cadrul unui concert în The Vintage Pub, unde a urcat pe scenă alături de band-ul său. Colaborarea cu Uddi se bucură și de un videoclip, iar pentru coperta single-ului, artista a lucrat cu fotograful Dimitri Caceaune și graficianul David Gal.

Mulți dintre voi nu știu că eu am început să cânt din ce în ce mai des cu band. Mi-am format trupa pentru că am simțit nevoia de evoluție, iar conceptul meu de show se dezvoltă din ce în ce mai mult, a declarat Delia.

Secvente din clipul Ipotecat - Uddi si Delia

Secvente din clipul Ipotecat - Uddi si Delia

Prima experiență pe plan muzical a lui Uddi (Dragoș Udilă) a fost X Factor, care a reprezentat o provocare și un pas important pentru cariera sa muzicală, acesta fiind locul unde a luat primele lecții de canto, unde a învățat de la oameni profesioniști și unde legat prietenii. Participarea l-a concurs l-a adus în atenția lui Randi, începând astfel colaborarea cu Famous Production. Prima piesă lansată de acesta este "Ragga Day". Cu un tempo lent, izbucniri antrenante și influențe reggae, melodia vorbește despre pofta de viață, relațiile umane, sărăcia și alte probleme sociale.

Începând cu anul trecut, Delia a ocolit genurile comerciale și a explorat noi teritorii muzicale. "Ipotecat" vine după balada pop rock lansată în octombrie 2013, "Doar pentru tine", al cărui videoclip are aproape 800 de mii de vizualizări pe contul oficial de YouTube.

M-am gândit că e timpul să creez muzica ce-mi place mie și să mă axez pe compoziție mai mult. Cum eu nu gândesc în termeni extrem de comerciali, pentru că am rădăcini de muzician, nu pot să mă reneg ca persoană și compun ceea ce simt, a declarat Delia într-un interviu InfoMusic.

VIDEOCLIP: Delia "Ipotecat" feat. Uddi

Citește mai multe despre Delia MatacheUDDI (Dragoș Udilă)
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bere Gratis a lansat videoclipul "Despre mine și ea", piesa calificată în Selecția Națională pentru Eurovision

Bere Gratis a lansat videoclipul "Despre mine și ea". Melodia se numără printre cele 12 finaliste în Selecția Națională pentru...

Închide